Esztergályos Beáta

Építsünk együtt lakóhelyet a rászoruló fiataloknak!

Egyéni események
folyamatos

Köszönöm Ildi barátnőmnek, hogy nagykövete lehetek ennek a nemes célnak, és nagyon bízom benne, hogy tudok segíteni az otthon létrehozásában! Személyesen is érintettnek érzem magam az ügyben, mivel régóta jól ismerek több olyan fiatalt is, akik családjai számára komoly fejtörést okoz, hogy megfelelő helyen tudhassák az iskolából kikerülő fiatal felnőtt gyermekeiket. Hiszek abban, hogy ez az erősen hiányt pótló kezdeményezés megfelelő támogatásra talál és bízom benne, hogy az álmok nagyon hamar meg is valósulnak, mert igen nagy szükség van rá. Ildi számomra a garancia arra, hogyha az anyagi feltételek adottak lesznek, akkor az otthon rövid időn belül megnyitja kapuit, lakóinak és családjaiknak nagy örömére.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Otthon egy életre! – Építsünk otthont autista és egyéb értelmi fogyatékkal élő felnőttek számára!

  • Hazánkban becslések szerint közel 100.000 autista él. Számukra a társas kapcsolatok és kommunikáció mindennapi nehéséget okoz. De abban nem különböznek másoktól, hogy ők is szeretnének önálló életet élni, dolgozni, barátokat szerezni!
  • A felnőtt önálló életük megteremtéséhez szeretnénk létrehozni egy 12 fő befogadására alkalmas otthont, ahol az önálló élettér mellett biztonságos, vidám, térben és vizuálisan is akadálymentesített környezetben élhetnek életük végéig.
  • Családi érintettség kapcsán határoztuk el, hogy teszünk az ügy érdekében és létrehoztuk cégünket, melynek fő célja az otthon megépülése. Az építkezéshez szükséges ingatlant önerőből már biztosítottuk. A következő lépés az otthon felépítéséhez szükséges látványtervek és építési engedélyeztetéshez szükséges tervrajzok és dokumentációk összeállítása az építkezés megkezdése előtt. Ezen dokumentációk elkészítéséhez szükséges pénzforrás megteremtése most a célunk.
  • Ha adománnyal szeretnéd segíteni céljaink elérését, akkor vedd fel követeink egyikével a kapcsolatot!

 

Bővebb információt rólunk és céljainkról a www.patronushaz.hu oldalon találsz.

Adományozók listája

2017-05-06 Erzsó az összeg nem publikus Sok kicsi sokra megy!;)
Sok sikert!!!