Sipos Dóra

Építsünk Együtt Önkéntes- és Gyermekközpontot Hernádszentandráson!

Egyéni események
folyamatos

Az InDaHouse-nak szüksége van egy házra. Hogy legyen egy hely, ami a gyerekeké, a miénk, és biztos pontot jelent. Hiszen a cél, hogy évtizedekig működjön a program: minden hétvégén tanoda és koragyermekkori fejlesztés, mentorprogram, táborok, és még sorolhatnám.

Én másfél éve vagyok tagja a koragyermekkori önkéntes csapatnak, akikkel hétvégente a családok házait járjuk, és fejlesztő játékokat játszunk a gyerekekkel. Ennyi idő alatt bőven kitűnt, mennyire szuper lenne egy hely, ahova a gyerekek eljöhetnének édesanyjukkal. Ahol van ingerszegény szoba, játszószoba. Nem, nem a magunk dolgát szeretném könnyíteni ezzel - imádom járni a falvakat, mert gyönyörűek. Aztán, ha a "gyerekeink" iskolás korba lépnek, ugyanitt járhassanak a tanodába.

Szóval. Azért, hogy a központ felépülhessen 2018-ban, adománygyűjtő nagyköveteket avattunk, akik közé most én is beállok egy személyes vállalással. 21 napon keresztül, minden nap el fogok olvasni egy novellát, és posztolom, hogy miért választottam éppen azt. (https://www.facebook.com/dora.sipos.94)
Olvasni csodálatos. Csak a gimnázium végeztével az ember elhiteti magával, hogy nincs rá ideje. Köszönöm, hogy most mindezt jó céllal tehetem meg.

Ha hozzánk, hozzám hasonlóan fontosnak tartod az InDaHouse munkáját, kérlek, segíts felépíteni a központunkat!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpont felépítése

Kell egy hely, ahol tanulni és játszani tudnak a gyerekek, akikkel a SZIA InDaHouse Hungary önkéntesei foglalkoznak minden hétvégén, 3,5 éve!

Az építkezéshez már megvan a telek, egy kis vályogház és a szükséges tégla/cserép mennyiség. Ezeken kívül szükségünk van mindenre, ami egy házhoz kell: gipszkarton falakra, nyílászárókra, szaniterekre, villanyszerelési alapanyagokra, burkolatra, fűtésre, rengeteg csavarra, gipszre, festékre.

Tarts támogatói házibulit, vagy tegyél vállalást a 21-es vagy 210-es számmal kapcsolatban, mert Budapesttől 210 kilométerre fogunk építkezni!

Követként hozzájárulsz ahhoz, hogy felépüljön az InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpont, ami évtizedekig az önkéntes programunk központja lesz! Gyerekek százai fognak ott tanulni hétvégente az önkéntesek segítségével és eljutni az érettségiig, vagy megfelelő szakmát választani a mentoraink segítségével!

Minden egyes adomány számít!

1 lap gipszkarton 1500 forint
25 kg glettelő gipsz 3000 forint
1 csaptelep 10000 forint
1 ablak 20000 forint
1 beltéri ajtó 30000 forint
1 fűtőpanel 60000 forint

Adjátok össze a barátaitokkal egy szoba gipszkarton falainak, vagy nyílászáróinak az árát!

Légy a támogatónk és légy a részese egy csoda felépülésének! Egy olyan központ megszületésének, ami Borsod-Abaúj-Zemplén megye első önkéntes központja lesz, ahol az országból bárki segíthet az ott élő gyerekeknek azzal, hogy korrepetálja, foglalkozást tart neki, játszik vele.

A gyűjtés honlapja: www.kozpont.indahousehungary.hu

Adományozók listája

2018-02-02 anonym az összeg nem publikus Szorítok!
2018-02-02 anonym az összeg nem publikus
2018-02-07 anonym az összeg nem publikus
2018-02-10 anonym az összeg nem publikus
2018-02-12 Sára az összeg nem publikus
2018-02-12 anonym az összeg nem publikus
2018-02-18 anonym az összeg nem publikus
2018-02-19 Andi az összeg nem publikus
2018-02-22 anonym az összeg nem publikus
2018-02-23 anonym 5 500Ft Nagyon büszke vagyok rád

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.