Dimény Zsoca

Értük, a rettenthetetlen kis lurkókért, A Tűzoltó utcai Gyermeklinikáért!

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

Nem olyan rég, pár hónapja adtam magamnak egy kérdést, úgy igazán: Miért Futsz? Jöttek a válaszok, bőven. Magamért, a célokért, a távokért, a jobb időkért, az egyre több és legyőzhetetlennek vélt kilométerekért, stb. Ez mind szép, egy ideig...
Most viszont, végre megjött egy jobb válasz: "ideje nem csak magadért, hanem valami másért, másokért, valami jó ügyért szaladni".

Így nem kicsit adott, hogy ott legyek a 33. Telekom Vivicitta Városvédő Futáson, az Őrzőket képviselve!

Mit tehetsz, hogy jobb legyen A Tűzoltó utcai Klinikának?
Mindössze a "Támogass!" gombra kattintva az Alapítványnak utalod a számodra (a pénztárcádnak) megengedhető összeget. Ennyi. ;)

És miért is, konkrétabban kinek, kiknek?
Annak a sok kis lurkónak,
a rettenthetetlen csemetéknek a Gyermekklinikán, akik nap mint nap harcolnak az őket,szervezetüket megtámadó gonosz "hadsereg" ellen.

Egy nagyon elcsépelt és közhelyes hasonlattal élve: neked "pár" forint, nekik lehet az élet.

Köszönöm, Köszönjük!

Dimény Zsolt "Zsoca"
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

A több mint 27 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Jó ügyünk támogatásával most Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy vásárolhassunk egy kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges boxot. Az eszköz három speciális szűrővel rendelkezik, így a daganatos gyermekek kemoterápiás kezeléséhez szükséges gyógyszeres infúziókat a nővérek teljesen steril körülmények között tudják készíteni.

További információ:
www.orzok.hu
www.facebook.com/orzok

Adományozók listája

2018-03-28 Brigi 2 000Ft Hajrá Zsoca! :) #futniYo
2018-04-13 Atika 2 100Ft Remek dolgok ezek! Igy tovább! Minden lefutott kilométereddel 100 ft-ot.

Kapcsolódó esemény - 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2018-04-14

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 

Fedezd fel futva fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavalyi eseményünk változatos távjai több, mint 30 000 evezőt vonzottak. Közöttük több, mint ezer jótékony futót, akik összesen 14,2 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

A választható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton –egyéniben, párban, vagy trióban– vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk a Margitszigeten!