EU-s futás a kiegyensúlyozott gyerekekért!

EU-s futás a kiegyensúlyozott gyerekekért!

Egyéni események
folyamatos

14 év-14 km EU-s futás Budapesten című vesrenyen indulok idén első ízben. Úgy döntöttem ezen az eseményen szeretnék valami jó ügyért futni.
A kislányom idén lesz 10 éves és egyre több feszültség, izgalom éri őt az iskolában és azon kívül is. Úgy vélem az egyre növekvő terhek viselésében is a gyerekeink partnerei kell legyünk.

Hiszek abban, hogy mindenki képes a saját feszültségét kezelni, ahogy én a futással teszem. Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekeink már az iskolában elkezdjék ezt megtanulni. A SULINYUGI program 7 év alatt eddig 4700 gyerekhez jutott el.

Célom, hogy a futásommal kezdőtőkét gyűjtsek az Alapítványnak, hogy a programot minél hamarabb az iskolákba hozzák és a gyerekeink részt vegyenek rajta. Erre a programra minden gyerekeknek szüksége van!
Támogasd Te is a kilómétereimet 1000, 2000, vagy akár több ezer Ft-tal, hogy minél több iskolába eljussanak!
Kérlek jelöld meg a felhasználás helyszínét:
Jóügyek.hu_BUDAPEST
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Sulinyugi – Tanuljunk lazítani is!

A kutatások szerint minden 4-5-dik gyerek érintett a stresszben.

Alapítványunk a kiégés megelőzését, a krónikus stressz kezelését tűzte ki célul.  Sulinyugi nevű programunk keretében a kiégés korai megelőzéséért iskolai, ingyenes, könnyed, játékos stresszkezelő foglalkozásokat tartunk. A tanárok és a gyermekek lelki egészségnevelését, az iskolai stressz csökkentését 7 éve végezzük. Programunk eddig több mint 4700 gyerekhez jutott el, 190 osztály kapta meg, 45 iskolában.

Hiszünk abban, hogy mindenki képes a saját feszültségét kezelni. Fontosnak tartjuk, hogy tanítsuk ezt meg a gyerekeknek már az iskolai keretek között.

Egészségfejlesztő szakpszichológusaink korcsoportokra bontva, megfelelő nyelvezettel dolgozták ki a stresszkezelés alapjait az iskolás gyermekek számára. A programok segítségével a gyerekek képesek feszültségüket kezelni egy vizsgahelyzet előtt, tudják, hogy töltődjenek fel egy fárasztó pillanatban, ismerik, mire van szükségük, ahhoz, hogy levezessék túltengő energiáikat.

Programunkra a jelentkezések folyamatosak. A gyerekprogramokon elhangzott információkat a szülőkhöz is eljuttatjuk, így a nyugodt otthoni légkört is támogatjuk.

Tervünk, hogy országossá tesszük programunkat. Budapest és környéke mellett már Debrecenben is dolgoznak képzett önkénteseink. Az anyagi források megteremtésével a programot Pécsre visszük.

A beérkező adományokat a budapesti, debreceni és pécsi önkéntesek képzésére költjük, amin keresztül több száz iskolás gyermekhez jut el a Sulinyugi.

  

 

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.