Bogi-Zoli

Félmaraton a gyerekkórházért ismét

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

A tavalyi WizzAir félmaratonhoz hasonlóan most a Vivicittá félmaratonon futunk az Őrzők Alapítvány futónagyköveteiként azért, hogy segíthessünk a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának.

Kettőnknek összesen 4 gyerkőce van, tudjuk milyen érzés, amikor az ember gyereke kórházba kerül.

Remélük, hogy az adományoknak köszönhetően egyre jobb és jobb körülmények várják majd a segítségre szoruló gyerekeket és szüleiket a kórházban!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

A több mint 27 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Jó ügyünk támogatásával most Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy vásárolhassunk egy kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges boxot. Az eszköz három speciális szűrővel rendelkezik, így a daganatos gyermekek kemoterápiás kezeléséhez szükséges gyógyszeres infúziókat a nővérek teljesen steril körülmények között tudják készíteni.

További információ:
www.orzok.hu
www.facebook.com/orzok

Adományozók listája

2018-04-13 anonim 3 000Ft
2018-04-13 anonim2 3 000Ft
2018-04-17 Kata 3 000Ft