Andi

Fussunk a Spar Maraton fesztiválon is értük!

Egyéni események
folyamatos

Gyermekkorom óta mindennapi életem részét képezi a sport és a kutyák iránti rajongás.Előbbi sajnos hobbi szintre csökkent vissza,míg a kutyák szeretete és segítése egyre inkább előtérbe került.Közel 5 éve csöppent az életembe 2 yorki és ekkor kezdtem el figyelemmel kísérni az Állat és Ember Alapítvány munkáját,amely beteg kutyák és cicák megmentése,rehabilitása,örökbeadása mellett a yorki fajtamentés országos szervezete.

2016.október 8-án és 9-én a 31. Spar Maraton fesztivál keretén belül állunk célhoz 5,15 és 30 km-es távon a mentett kutyusokért.

Sue Caroll és Leticia szemlencsecsere műtétje okt 12-én vagy 16-án lesz. A kettő utókezelésekkel, gyógyszerrel, implantátumokkal 500 ezer körüli összeg. Futásunk során szeretnénk a beteg és segítségre szoruló kutyáknak adományt gyűjteni,hogy felépülhessenek és a jövőben ők is önfeledten futhassanak,illetve szeretnénk az alapítvány állatmentésben betöltött szerepét minél több emberrel megismertetni.

Kérlek segítsetek nekünk ebben támogatásotokkal!
Aki nem tud eljönni velem futni,az megvásárolhat 1000 métert 1000 Ft-ért ,és én azt az 1000 métert az ő nevében fogom lefutni,így együtt teszünk a kutyák jobb életéért, a megfelelő orvosi ellátásukért!

Ha a futás még várat magára,de szeretnétek ma is valami jót tenni,nincs más dolgotok, mint a TÁMOGASS gombra
kattintva közvetlenül nekik utalni a felajánlott összeget.

Köszönöm!
Andi
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Futunk, hogy ők is boldogan futkározhassanak!

Egyesületünk, az „Állat és Ember” Á.V.E. 2007-ben, - majd kereteiben a Yorkie Fajtamentés 2012-ben jött létre. Célunk az ország egész területéről a legnagyobb bajban lévő – sokszor halmozottan hátrányos helyzetű, beteg, már idős, lealtatásra kijelölt, szaporítók által kiselejtezett és többnyire végletekig kizsákmányolt állatok egészségének helyreállítása, rehabilitációja, majd egy új, boldog élet lehetőségének a biztosítása.

Működésünk 9 éve alatt több mint 1300 cicán és kutyán segítettünk már. Van, akinél ez sorozatműtéteket, és akár fél évnél is hosszabb utókezelést jelentett. Mindezt úgy, hogy szervezetünknek nincsen telephelye. Tehát saját családunkban adunk otthont a gondozásunkban lévő állatoknak, és csak ha ez nem megoldható, akkor veszünk igénybe panziót.

Kizárólag az orvosi költségeket, gyógyszereket, utókezeléseket, - és csak minimális mértékig a tápot- finanszírozzuk az adományokból. Munkabérre, telefon-, benzin- rezsi célú kiadásokra nem költünk. Ezeket és az állatok etetését tagjaink, befogadóink saját pénztárcájukból oldják meg.

Évente két lakossági ivartalanítási kampányt tartunk. 2016.október 1-jétől lesz immár a nyolcadik. Eddig kb. 1400 kedvezményes műtét valósult meg a segítségünkkel. Fontosnak tartjuk a felvilágosítást, így már 3 kiadványt jelentettünk meg, és ezt szolgálta a honlapunkon megismerhető Kutyakötelesség Klub és a Panelkutya programsorozat is.

A minket támogató futók a gondozásunkban lévő kutyák alapellátáson túli műtéteiért futnak, hogy a gerinc-, térdkalács-, látáshelyreállító-,és daganateltávolító műtétre szoruló állatok is minél előbb futhassanak majd! Légy te is részese!

      

Adományozók listája

2016-10-08 Tücsök család :) 1 000Ft Köszönjük!

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.