Balassa Júlia

Fussunk együtt egy mosolyért! :)

32. SPAR Budapest Maraton® - Fesztivál V4 Futóhétvége
2017.10.14.-15.

Több ismerősöm, és családtagjaim is tagjai a Piros Orr Alapítványnak, tőlük hallottam erről a kezdeményezésről.
Aki ismer, tudja, hogy nagyon pozitív, vidám és optimista ember vagyok, éppen ezért úgy gondolom, hogy a bohócdoktorok munkája fantasztikus erővel bír,hiszen ők azok, akik velem együtt hisznek abban, hogy a nevetés valóban a legjobb gyógyszer.
Október 14-én a Budapest Maratonon futok egy jó ügyért, és remélem, hogy a futásommal összegyűjtök egy kisebb összeget, mely adományt az Alapítvány gyógyító célokra fordíthatja.
Ha velem együtt Te is úgy gondolod, hogy érdemes támogatni ezeknek a hétköznapi hősöknek a munkáját , adományoddal támogathatod futásomat, hogy még több gyereknek varázsolhassunk mosolyt az arcára! :)
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Sok PIROS ORR együtt MÉG többre képes!

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány célja, hogy minél több kórházban fekvő gyermek és otthonban élő idős ember fájdalmát, szorongását és szomorúságát enyhítse a nevetés rendszeresen adagolt gyógyszerével, így hozzásegítve őket egészségük és jó kedélyük mielőbbi visszanyeréséhez. A magyarországi Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt 1996-ban alapította az osztrák Rote Nasen szervezet. Alapítványunk bohócdoktorai speciálisan képzett művészek, akik az elmúlt 21 év alatt több mint 300 ezer gyermeknek és idős embernek hozták el a gyógyító nevetést, de mivel a vidámságból sosem elég, folyamatosan bővítjük a bohócdoktori rendelések számát, szerte az országban. Jelenleg 29 bohócdoktor 14 gyermekkórházat és 3 idősotthont látogat rendszeresen.

Adományoddal most a Bethesda Gyermekkórházban szervezett viziteket támogathatod. Bohócdoktoraink heti rendszerességgel látogatják a belgyógyászati, sebészeti, csecsemő, égési és intenzív osztályok betegeit, valamint az ambulancián is mosolyt varázsolnak az ott várakozó gyerekek és szüleik arcára. A 32. SPAR Budapest Maraton alkalmával 1,5 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ez az összeg közel 1500 beteg gyermek felvidítását  teszi lehetővé!

Adományozók listája

2017-09-13 anonim 2 000Ft Hajrá! Jó futást ezért a jó ügyért! :)
2017-09-13 Tanár Úr az összeg nem publikus
2017-09-19 BenIlTom 3 000Ft Sok sikert Julcsi!
2017-10-02 LODOAAT.PTE az összeg nem publikus Szakszervezeti kotelessegem tamogatni az ugyet, Kulcsíííí
2017-10-17 anonim 2 000Ft Sok sikert kívánok céljaid eléréséhez! :)