Fut a Fáni a #bajnokokért

Fut a Fáni a #bajnokokért

Óbudai Futófesztivál
2017.04.22-2017.04.23.

2012. júliusa óta futok, de rendszeresen 2014-ben kezdtem versenyezni. 2014. április 14. napja óta járok dialízisre, de 18 éves korom óta vagyok gondozott vesebeteg. A heti 3x4 órás művesekezelés mellett a futás rendkívül fontos szerepet tölt be az életemben, hiszen olyan kitartást tanított, ami nagy segítségem a mindennapokban.
Magyarországon jelenleg az egyetlen dializált hosszútávfutóként versenyzek az utcai futóversenyeken. 8 félmaratonon és egy 30 km-es távon kívül sok 10.000m-es és megannyi más távú versenyen vagyok sikeresen túl. Célom a helyes példamutatás, és az ehhez hasonló jó ügyek támogatása, mert hiszem, hogy a sikeres összefogás csodás dolgokra képes!
Jelenleg nagy álmom, hogy én is túl legyek egy sikeres veseátültetésen és végre szervátültetettként állhassak dobogóra.
A szervátültetett gyermekekkel 2015-ben kerültem közelebbi kapcsolatba, amikor a Trappancs Egyesületen keresztül én is edzeni kezdtem a szervátültetett atlétákkal. A 2016-os Európa-bajnokságon egy hetet közösen el is töltöttünk velük, ahol megtapasztalhattam, milyen fontos is számukra a sport, és a testi-lelki rehabilitáció. Láttam bennük azt a szenvedélyes akaratot, amit magamban, ezért is fontos számomra ez a jótékony futás.
Dializáltnak és szervátültetettnek lenni nem könnyű, főleg nem fiatalon. Ezek a gyermekek megannyi téren bizonyították már kitartásukat és rátermettségüket, ezért is ajánlom a következő versenyeimet nekik, és remélem, hogy minél többen rajthoz állhatnak majd Malagában a világbajnokságon, és az Európa-bajnokság után onnan is büszkén és sikeresen térnek haza. Én a tőlem telhető legnagyobb elkötelezettséggel támogatom őket ebben. A célom 56.500 Ft, tehát minden lefutott km után 1000Ft! :)

A versenyek, amikkel támogatni kívánom őket:

2017. április 2. Kis-Duna Maraton (Ráckeve) 10km
2017. április 9. Vivicittá 10 km
2017. április 23. Óbudai Futófesztivál 10.5 km
2017. május 21. Női futógála 5km
2017. június 11. KH maraton- és félmaratonváltó 21km

Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

A szervátültetett bajnokokért

A legnagyobb megmérettetés a szervátültetett sportoló gyermekek számára a kétévente megrendezésre kerülő Szervátültetettek Világbajnoksága, melynek idén Malaga ad otthont. Szorgalmuk, elkötelezettségük és tehetségük alapján ők a jövő reménységei, így méltóak arra, hogy bekerüljenek a Magyar Szervátültetett Válogatottba.

Az adománygyűjtéssel a célunk az, hogy minél több szervátültetett gyermek versenyezhessen 2017-ben a Szervátültetettek Világbajnokságán.  A nevezési díj és az utazási költség fejenként 450 000 Ft, adományoddal ehhez tudsz hozzájárulni.

TRAPPANCS Szervátültetett Gyerekek Rehabilitációs és Sportegyesülete azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hozzásegíti a szervátültetett tinédzsereket ahhoz a teljes élethez, amire az új szervvel esélyt kaptak: lelki és testi rehabilitáció, középpontban a sport szeretetével, a valahova tartozás érzésével. 

A szervátültetett fiatalok  gyermekkoruk nagy része a betegségről, kórházról, fájdalomról, korlátokról szólt. A sikeres szervátültetés után egy új világ nyílik ki számukra, ahova a betegség kapcsán megcsappant önbizalommal lépnek, amely erősítésének egyik legjobb lehetősége a rendszeres sportolás, a versenyeken való részvétel és siker.

Tudj meg minél többet az egyesületünkről, a rehabilitációs és sporttevékenységünkről, illetve a szervátültetett és szervre váró sportolóinkról: http://trappancs.hu

Indulj velünk, hogy Ők is indulhassanak!

  

Adományozók listája

2017-03-18 anonim az összeg nem publikus Példakép vagy. A futással, a művesekezeléssel és a veseátültetésre várással is. Gratulálok ahhoz is, hogy ennek a csapatnak a tagja vagy és nagyon szurkolok, hogy minél előbb Te is a dobogón állhass a VB-n!
2017-03-30 anonim az összeg nem publikus Fuss helyettünk, fuss értük!
2017-04-02 Timár Dorka 5 000Ft Hajrá Fanni, Te vagy a legjobb!! : ))
2017-04-23 anonim 5 000Ft Nemes célért futsz, szurkolunk Neked Fanni!
Küzdelmetekhez kitartást, erőt kívánunk.