Hajnal Margit

Futásommal egy jó ügyet szeretnék támogatni

XIII. NN ULTRABALATON
2019.05.10. - 2019.05.12.

Azt szeretném, hogy a családom és mi magyarok, egy tiszta méregmentes Magyarországon élhessünk.
Kérlek támogasd futásomon keresztül ezt a jó ügyet.
Hiszem, hogy felelősek vagyunk a környezetünkért, ahogy annak megóvásáért is. Ezért is döntöttem úgy, hogy futókövetként támogatom a Greenpeace munkáját. Ha TE is hiszel abban, hogy egyénileg is sokat tehetünk a környezetünk védelméért, akkor kérlek, támogasd futásomat a jó ügy érdekében.
Adományoddal a Greenpeace lentebb látható törekvéseit támogatod. Az első felajánlást megteszem én, ha lehetőséged van rá tedd meg TE is – akár egy kávé árával is, és ezzel már tettünk egy közös lépést a szebb jövő érdekében.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

MONDJUNK NEMET AZ EGYSZER HASZNÁLATOS MŰANYAGOKRA!

A világ belefullad az eldobható műanyagokba. Minden percben egy teherautónyi műanyag szemét kerül az óceánokba.

A legfrissebb kutatások szerint ráadásul a hazai folyók, a Duna és a Tisza is mikroműanyag részecskékkel szennyezettek. Sőt, a műanyag darabok megtalálhatóak a csapvízben és a palackozott vizekben is. A műanyagszemét-válságból nem tudunk egyszerűen az újrahasznosítással kikeveredni. Tilalmakra van szükség, és csökkenteni kell a keletkező műanyag hulladékot.

Itt az idő, hogy véget vessünk a környezetünket pusztító műanyagszennyezésnek! Azon dolgozunk, hogy a magyar termékdíj-törvény idei reformja az egyszer használatos műanyagok csökkentésére ösztönözzön - lakosságot, ipari és kereskedelmi szereplőket egyaránt.

Kérjük, segíts te is ebben nekünk, jelentkezz Futókövetnek vagy támogasd munkánkat Futóköveteinken keresztül!

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet. Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól, és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te! Ha a jó ügyünket szeretnéd támogatni, akkor kérünk, ezt magánszemélyként tedd. Köszönjük!

Adományozók listája

2019-05-04 Hajnal Margit 3 000Ft
2019-05-04 Peti 5 000Ft Jó futást!
2019-05-05 anonym 1 000Ft
2019-05-06 Horváth A- Fejes A 10 000Ft Sok sikert

Kapcsolódó esemény - XIII. NN ULTRABALATON

2019-05-10

2019-ben 13. alkalommal rajtol el Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton. A Balatont megkerülő egykörös verseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, amelyet egyéniben, váltóban, futva vagy bringával teljesíthetnek a résztvevők.