Benedek Sarolta

TÁMOGASS!

Futással a méltó körülményekért

35. Virtuális Telekom Városvédő Futás
2020.06.12. - 2020.06.14.

Pedagógusi pályám meghatározó állomása volt, mikor pár évvel ezelőtt részt vehettem az Autizmus Alapítvány magas színvonalú szakmai továbbképzésein. Ezeken az alkalmakon nemcsak jól használható, a tanítói/fejlesztői gyakorlatomba beépíthető módszer- és eszköztárat kaptam, hanem batyumba csomagolhattam az autizmusbarát szemléletet is, mely az egyik elengedhetetlen alapköve a megfelelő autizmus-ellátásnak. Hálás vagyok, amiért betekintést nyerhettem az alapítvány szerteágazó munkájába és megismerhettem az ott dolgozó elhivatott szakembereket, akik a mai napig inspirálnak munkám során.

Az alapítvány egyszerre nyújt egészségügyi, szociális, pedagógiai és szakmai szolgáltatásokat, ambulanciáján évente több száz autizmussal élő embertársunk fordul meg. Futásommal az ambulancia várószobáinak felújítását szeretném támogatni! Kérlek, segíts Te is, hogy méltó körülményeket teremthessünk a vizsgálatokra várakozó érintettek számára!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Segíts, hogy az Autizmus Alapítvány Ambulanciájának várószobáit felújíthassuk!

Az Autizmus Alapítvány Ambulanciáján évente több száz autizmussal élő gyermek, felnőtt és családjuk fordul meg, kivizsgálásokon, kontrollvizsgálatokon, szakmai konzultáción. A családoknak – akik közül sokan hosszú utazás után érkeznek ambulanciánkra, hiszen az egész ország területéről fogadunk klienseket – külön várószobák biztosítják, hogy a vizsgálatok előtt nyugodtan tudjanak várakozni, a szakemberekkel beszélgetni. Arra törekszünk, hogy minden korosztály számára méltó körülményeket teremtsünk ezekben a váróhelyiségekben, így megfelelő bútorokkal, játékokkal szeretnénk felszerelni ezeket, a jelenlegi elavult felszereléseket lecserélni.

Szeretnénk, ha az országos lefedettséggel működő Ambulanciánk váróhelyiségei megújulnának, és minden hozzánk érkező családnak megfelelő, biztonságos helyet nyújtana a várakozás és a szakemberekkel történő beszélgetések ideje alatt. Most, hogy a veszélyhelyzet miatt nem tudjuk fogadni a családokat, ezt az időszakot arra használnánk fel, hogy a felújítások megtörténjenek

Munkánkat követhetik a www.autizmus.hu honlapunkon valamint Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/AutizmusAlapitvanyHu/)

Adományozók listája

2020-02-17 Saci 10 000Ft
2020-02-20 Valaki az összeg nem publikus
2020-02-21 VZ az összeg nem publikus
2020-02-29 anonym az összeg nem publikus
2020-03-12 anonym 9 500Ft

Kapcsolódó esemény - 35. Virtuális Telekom Városvédő Futás

2020-06-14

Csatlakozz most a virtuális Telekom Vivicittához!

Fuss ott és akkor, amikor a legjobban szeretnél, reggel, délben vagy akár este.

Válassz az egyéni félmaratoni, a 10, a 7 és a 2,5 kilométeres távok közül, és teljesítsd a kedvenc útvonaladon, de akár futópadon is, futva vagy gyalogolva.
Vagy mit szólnál egy párosban, esetleg trióban teljesített félmaratonhoz?

A három rövidebb távot a családdal csapatban is teljesíthetitek.
Akár sétálva is. Kell ennél jobb közös hétvégi program?

A Telekom Vivicittá Virtuális Futónapok egy olyan esemény, ahol úgy mérheted össze a formádat másokkal, hogy nem is találkozol a futótársakkal.