Benedek Sarolta

Futással a méltó körülményekért

35. Telekom Városvédő Futás
2020.04.04. - 2020.04.05.

Pedagógusi pályám meghatározó állomása volt, mikor pár évvel ezelőtt részt vehettem az Autizmus Alapítvány magas színvonalú szakmai továbbképzésein. Ezeken az alkalmakon nemcsak jól használható, a tanítói/fejlesztői gyakorlatomba beépíthető módszer- és eszköztárat kaptam, hanem batyumba csomagolhattam az autizmusbarát szemléletet is, mely az egyik elengedhetetlen alapköve a megfelelő autizmus-ellátásnak. Hálás vagyok, amiért betekintést nyerhettem az alapítvány szerteágazó munkájába és megismerhettem az ott dolgozó elhivatott szakembereket, akik a mai napig inspirálnak munkám során.

Az alapítvány egyszerre nyújt egészségügyi, szociális, pedagógiai és szakmai szolgáltatásokat, ambulanciáján évente több száz autizmussal élő embertársunk fordul meg. Futásommal az ambulancia várószobáinak felújítását szeretném támogatni! Kérlek, segíts Te is, hogy méltó körülményeket teremthessünk a vizsgálatokra várakozó érintettek számára!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Segíts, hogy az Autizmus Alapítvány Ambulanciájának várószobáit felújíthassuk!

Az Autizmus Alapítvány Ambulanciáján évente több száz autizmussal élő gyermek, felnőtt és családjuk fordul meg, kivizsgálásokon, kontrollvizsgálatokon, szakmai konzultáción. A családoknak – akik közül sokan hosszú utazás után érkeznek ambulanciánkra, hiszen az egész ország területéről fogadunk klienseket – külön várószobák biztosítják, hogy a vizsgálatok előtt nyugodtan tudjanak várakozni, a szakemberekkel beszélgetni. Arra törekszünk, hogy minden korosztály számára méltó körülményeket teremtsünk ezekben a váróhelyiségekben, így megfelelő bútorokkal, játékokkal szeretnénk felszerelni ezeket, a jelenlegi elavult felszereléseket lecserélni.

Munkánkat követhetik a www.autizmus.hu honlapunkon valamint Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/AutizmusAlapitvanyHu/)

Adományozók listája

2020-02-17 Saci 10 000Ft
2020-02-20 Valaki az összeg nem publikus
2020-02-21 VZ az összeg nem publikus
2020-02-29 anonym az összeg nem publikus
2020-03-12 anonym 9 500Ft

Kapcsolódó esemény - 35. Telekom Városvédő Futás

2020-04-04

A tavasz legnagyobb szabadidősport-eseménye, egy teljes hétvége futással!
Csatlakozz a Vivicittá életérzéshez, szeresd és ünnepeld Budapestet a tavasz legnépszerűbb szabadidősport-eseményén!

Vasárnap a hosszabb, szombaton a rövidebb távok kedvelőit várjuk.
Nálunk futhatsz egyedül, a családdal vagy a sulival. Ha csapatjátékos vagy indulhattok váltóban a barátokkal vagy a kollégákkal. A fogyatékkal élőknek és a gyalogolni vágyóknak is rendezünk külön futamot.
A leghosszabb táv a Vivicittá Félmaraton, a klasszikus Városvédő Futás keretében pedig 10 kilométeren át szeretjük a várost.