Nyers Marcell

Futni a beteg lurkók támogatásáért!

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

Régóta futkosok már versenyről-versenyre. Férfiasan megmondva, ezt eddig csak magamért tettem, és küzdöttem le a kilométereket és persze a kilókat :)

2018-ban úgy döntöttem, hogy idén kilométrek legyőzése mellett egy nemesebb célt is szeretnék támogatni. Így csatlakoztam az Örzők Alapítványához és fantasztikus kezdeményezésükhöz! A 2018-as futások alatt megtett kilométereimet a gyermekek gyógyulására ajánlom fel!

Úgy érzed, te is segítenél a gyermekek mielőbbi gyógyulásában, és persze ezt nem futva szeretnéd megtenni, akkor kérlek ne habozz, és támogasd te is a nemes ügyünk, és támogasd akár 1 vagy mind a 21+10 kilométerem!

Én ígérem mindent megteszek, hogy a futáson és a gyűjtésen túl mással is segítsem az Őrzők Alapítványát! Gyere el TE is a versenyre és szurkolj a futó Őrző Angyaloknak!

Köszönöm, hogy támogatod a nemes ügyünk!

ui.: jó futást neked is :P

Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

A több mint 27 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Jó ügyünk támogatásával most Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy vásárolhassunk egy kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges boxot. Az eszköz három speciális szűrővel rendelkezik, így a daganatos gyermekek kemoterápiás kezeléséhez szükséges gyógyszeres infúziókat a nővérek teljesen steril körülmények között tudják készíteni.

További információ:
www.orzok.hu
www.facebook.com/orzok

Adományozók listája

2018-03-04 M. 5 000Ft HAJRÁÁÁ!
2018-03-04 HT 10 000Ft Az első három közé gyúrj! :)

Kapcsolódó esemény - 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2018-04-14

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 

Fedezd fel futva fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavalyi eseményünk változatos távjai több, mint 30 000 evezőt vonzottak. Közöttük több, mint ezer jótékony futót, akik összesen 14,2 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

A választható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton –egyéniben, párban, vagy trióban– vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk a Margitszigeten!