Bartis Tímea

Futni egy jó ügyért

34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2019.04.13.-2019.04.14

A futás nagyon fontos szerepet tölt be az életemben. Futás során rendezem a gondolataimat, tűzök ki új célokat és nyerek motivációt azok megvalósításához.

A Habitat for Humanity munkáját eddig csak távolról szemléltem, de jó kezdeményezésnek tartom a mások megsegítésére létrehozott kampányukat, mely során egy táv teljesítésével és adománygyűjtéssel hozzájárulhatok ahhoz, hogy otthontalan családok saját otthonba költözhessenek.

A lakhatási probléma ma Magyarországon az egyik legégetőbb társadalmi kérdés, gondoljunk csak a rohamosan dráguló lakás-és albérletárakra. Ezen körülményekkel mindannyian szembesülünk, vannak azonban olyan családok is, akik számára összefogás és külső segítség nélkül reménytelen a helyzet.

A gyengébbek és elesettek megsegítése mindannyiunk feladata, mert nem egyforma esélyekkel indulunk az életben. A kampány, amely mellé álltam, talán csak egy csepp a tengerben, de tudom, hogy ez az egy csepp is valakinek/valakiknek sokat segíthet.

Idén 5 önkormányzati tulajdonban levő szociális bérlakás felújítására gyűjt a Habitat, melynek megvalósításához szeretnék hozzájárulni azzal, hogy az általam kiválasztott távot teljesítem, és emellett kérem azokat a barátok, ismerősöket és MINDENKIT, akik fontosnak tartják ezt a kezdeményezést, adományaikkal járuljanak hozzá hátrányos helyzetű családok megsegítéséhez.

Karácsony környékén általában adakozóbbak vagyunk, viszont vannak, akiknek nem csak év végén van szüksége támogatásra.
Ha te is jó kezdeményezésnek tartod a Habitat for Humanity kampányát, kérlek, hogy segíts a rászoruló családoknak.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Mert a futás a ♥-et is erősíti!

Ma Magyarországon több mint 300 000 családnak lenne szüksége megfizethető bérlakásra. Az albérletárak elszaladásával sajnos ez a szám egyre csak nő. Családok százai veszítik el a lakhatásukat, és emberek ezrei kerülnek utcára. A Habitat for Humanity Magyarország több mint 20 éve azért küzd, hogy minél több ember élhessen megfizethető, biztonságos otthonban. Idén 5 szociális bérlakást szeretnénk felújítani önkénteseink segítségével, hogy átmeneti otthonban élő családok költözhessenek be és kezdhessenek új életet egy megfizethető otthonban.

Segíts, hogy mindez megvalósulhasson! Támogasd a Habitat for Humanity adománygyűjtését!

 

 

Adományozók listája

2019-04-11 Fodor Rita 5 000Ft Hajrá Timi! Jó ügyért szaladsz :D

Kapcsolódó esemény - 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2019-04-13

A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! 
Csatlakozz a Vivicittá életérzéshez, szeresd és ünnepeld Budapestet a tavasz legnépszerűbb szabadidősport-eseményén: fuss a főváros legszebb részein április 13-14-én!

 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton  futóünnep egy egész hétvégére, ahol a család minden tagja rajthoz állhat. Szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak.

A félmaratoni távot egyéniben, párban, sőt barátaiddal, családtagjaiddal közösen trióban is teljesítheted, de ajánljuk még vasárnapra a klasszikus Telekom Vivicittá 10 km-t is. Szombaton pedig a Telekom Midicittá 7 km és változatos fesztiválok várnak a Margitszigeten.