Piros Orr

Futóbohócok

32. SPAR Budapest Maraton® - Fesztivál V4 Futóhétvége
2017.10.14.-15.

Rajthoz áll a Piros Orr Bohócdoktorok maratoni váltója. dr. Bigyó, dr. Tiptop, dr. Ébresztő és dr. Topánka fog hősiesen küzdeni a legyúrt kilométerekért és az adományokért. Drukkoljunk együtt értük és támogassuk a beteg gyermekek gyógyulását!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Sok PIROS ORR együtt MÉG többre képes!

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány célja, hogy minél több kórházban fekvő gyermek és otthonban élő idős ember fájdalmát, szorongását és szomorúságát enyhítse a nevetés rendszeresen adagolt gyógyszerével, így hozzásegítve őket egészségük és jó kedélyük mielőbbi visszanyeréséhez. A magyarországi Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt 1996-ban alapította az osztrák Rote Nasen szervezet. Alapítványunk bohócdoktorai speciálisan képzett művészek, akik az elmúlt 21 év alatt több mint 300 ezer gyermeknek és idős embernek hozták el a gyógyító nevetést, de mivel a vidámságból sosem elég, folyamatosan bővítjük a bohócdoktori rendelések számát, szerte az országban. Jelenleg 29 bohócdoktor 14 gyermekkórházat és 3 idősotthont látogat rendszeresen.

Adományoddal most a Bethesda Gyermekkórházban szervezett viziteket támogathatod. Bohócdoktoraink heti rendszerességgel látogatják a belgyógyászati, sebészeti, csecsemő, égési és intenzív osztályok betegeit, valamint az ambulancián is mosolyt varázsolnak az ott várakozó gyerekek és szüleik arcára. A 32. SPAR Budapest Maraton alkalmával 1,5 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ez az összeg közel 1500 beteg gyermek felvidítását  teszi lehetővé!

Adományozók listája

2017-09-28 CMS Budapest 80 000Ft Kedves dokik!
CMS futó csapata veletek gyűri a kilométereket és a CMS kollégái ezúton is szeretnének hozzájárulni, hogy még több nevetés jusson el a Bethesda Gyermekkórház kis lakóihoz.
2017-10-13 I. N 2 000Ft