BSI - Budapest Sportiroda

Futók a Csemete Alapítványért

29. Wizz Air Budapest Félmaraton
2014. szeptember 14.

Magyarország legnépszerűbb félmaratoni versenyén sok-sok ezer futó indul, közülük mégis kevesen lesznek egy-egy jó ügy "követei". A többség nem tudja, vagy nem akarja vállalni az adománygyűjtéssel járó feladatokat.Olyanok is vannak, akik azért nem adományoznak, mert nem tudnak választani a számukra ismeretlen "követek" közül.

Ezért áll a BSI "követként" is a jó ügyek mellé!

Mutassuk meg együtt, hogy mi futók valóban különbek -nyitottabbak, szociálisan érzékenyebbek, segítőkészebbek, másoknak örömöt szerezni tudók- vagyunk. Ha Te is ilyen vagy, TÁMOGASD a Csemete Alapítvány jó ügyét!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Mindenki Mozoghasson

A Csemete Alapítvány a Főváros kezelésében álló gyermekotthonokkal tartja a kapcsolatot. Az otthonban lakók fizikai és mentális állapota nagyon különböző - vannak köztük autisták, szellemileg visszamaradottak, nemlátók és mozgásképtelenek. Néhányuk árva, mások azért kerültek állami gondozásba, mert nem tudtak vagy nem akartak gondoskodni róluk, vannak azonban akiket, szüleik, rokonaik alkalmanként látogatnak.

Célunk 2,2 millió Ft összegyűjtése, amiből a gyermekek mozgatását és fejlesztését segítő rendszert szeretnénk kialakítani.

·          A mozgató rendszer beépítésével idő szabadul fel, amit olyan tevékenységekkel tudnak tölteni, amelyek érdemben javítják a gyerekek életét

·          A tolókocsis gyerekek mozgatása nagy fizikai megterhelést jelent a dolgozóknak. A Guldmann sínes emelőrendszer egy profi beteg mozgatási rendszer. Feladatunk a rendszert kiépítő beszállító megtalálása, illetve annak használatának betanítása. Ebben segítséget nyújt a MEREK – Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja

A fenti fejlesztéssel a gyermekek fizikai állapota és életminősége jelentősen és tartósan javítható. Mozgatásuk megkönnyítése révén könnyebben vonhatók be programokba és az őket fejlesztő személyzet komoly segítséget kap – így több idő jut olyan fejlesztő programokra, melyek korábban fizikai akadályokba ütköztek.

   

Adományozók listája

2014-08-26 anonym 1 000Ft hajrá Csemeték!

Kapcsolódó esemény - 29. Wizz Air Budapest Félmaraton

2014-09-14

Fuss jótékonyan Magyarország legnépszerűbb félmaratoni futóversenyén!


2013-ban rekordszámú, 7437 egyéni félmaratonista érkezett célba a Városligetben a BSI által szervezett eseményen. Bízunk benne, hogy idén is legalább ennyi elégedett, mosolygó futó teljesíti a legyőzhető távolságot. Legyél Te is egy közülük! Célba érkezésed boldogságát tedd még teljesebbé azzal, hogy „jó ügyeket” támogatsz versenyünkön, hiszen adni öröm.