Soltész Alexandra

Futok a jó ügyért.

XIII. NN ULTRABALATON
2019.05.10. - 2019.05.12.

Életem első futóversenyén csapattársaimmal arra vállalkoztunk, hogy egy jó ügyet támogatva kevesebb, mint 32 óra alatt körbefutjuk a Balatont. Az adománygyűjtésen túl célom felhívni a figyelmet arra, hogy már vásárláskor is csökkenthetjük az egyszer használatos műanyagok mértéktelen használatát.

Egy ideje próbálok sokkal tudatosabban élni, például vásárláskor nem kérek műanyag szatyrot, mert saját bevásárló táskát tartok magamnál, pékárukat saját vászonzsákba teszem, próbálok csomagolás mentesen vásárolni saját tárolókba, és nem veszek PET palackos vizet.

Hiszem, hogy felelősek vagyunk a környezetünkért, ahogy annak megóvásáért is. Ezért is döntöttem úgy, hogy futókövetként támogatom a Greenpeace munkáját. Ha te is hiszel abban, hogy egyénileg is sokat tehetünk a környezetünk védelméért, akkor kérlek, támogasd futásom a jó ügy érdekében.

Adományoddal a Greenpeace lentebb látható törekvéseit támogatod, önkéntesükként tudom, cselekedni is fognak. Az első felajánlást megteszem én, ha lehetőséged van rá neked is – akár egy kávé árával is –akkor már tettünk egy közös lépést a szebb jövő érdekében.

Nagyon köszönöm, hogy elolvastad és érdeklődsz az ügyünk iránt.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

MONDJUNK NEMET AZ EGYSZER HASZNÁLATOS MŰANYAGOKRA!

A világ belefullad az eldobható műanyagokba. Minden percben egy teherautónyi műanyag szemét kerül az óceánokba.

A legfrissebb kutatások szerint ráadásul a hazai folyók, a Duna és a Tisza is mikroműanyag részecskékkel szennyezettek. Sőt, a műanyag darabok megtalálhatóak a csapvízben és a palackozott vizekben is. A műanyagszemét-válságból nem tudunk egyszerűen az újrahasznosítással kikeveredni. Tilalmakra van szükség, és csökkenteni kell a keletkező műanyag hulladékot.

Itt az idő, hogy véget vessünk a környezetünket pusztító műanyagszennyezésnek! Azon dolgozunk, hogy a magyar termékdíj-törvény idei reformja az egyszer használatos műanyagok csökkentésére ösztönözzön - lakosságot, ipari és kereskedelmi szereplőket egyaránt.

Kérjük, segíts te is ebben nekünk, jelentkezz Futókövetnek vagy támogasd munkánkat Futóköveteinken keresztül!

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet. Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól, és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te! Ha a jó ügyünket szeretnéd támogatni, akkor kérünk, ezt magánszemélyként tedd. Köszönjük!

Adományozók listája

2019-04-14 Soltész Alexandra 2 000Ft
2019-04-14 Dia az összeg nem publikus
2019-04-14 Földesiné Ildikó 3 000Ft Hajrá Szandi!
2019-04-16 Ancsi 5 000Ft Hajrá Szandi!
2019-05-01 anonym az összeg nem publikus
2019-05-01 Szenegaal az összeg nem publikus
2019-05-01 Kata 2 000Ft Hajrá!
2019-05-03 Soltészné Margó az összeg nem publikus Sok sikert, és kitartást! Puszi, Anya
2019-05-04 Sahin-Soltész Reni az összeg nem publikus Ügyes legyél! Puszi, Hugi

Kapcsolódó esemény - XIII. NN ULTRABALATON

2019-05-10

2019-ben 13. alkalommal rajtol el Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton. A Balatont megkerülő egykörös verseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, amelyet egyéniben, váltóban, futva vagy bringával teljesíthetnek a résztvevők.