BSI - Budapest Sportiroda

Futók az adományszállító hűtőkocsiért

29. Wizz Air Budapest Félmaraton
2014. szeptember 14.

Magyarország legnépszerűbb félmaratoni versenyén sok-sok ezer futó indul, közülük mégis kevesen lesznek egy-egy jó ügy "követei". A többség nem tudja, vagy nem akarja vállalni az adománygyűjtéssel járó feladatokat.Olyanok is vannak, akik azért nem adományoznak, mert nem tudnak választani a számukra ismeretlen "követek" közül.

Ezért áll a BSI "követként" is a jó ügyek mellé!

Mutassuk meg együtt, hogy mi futók valóban különbek -nyitottabbak, szociálisan érzékenyebbek, segítőkészebbek, másoknak örömöt szerezni tudók- vagyunk. Ha Te is ilyen vagy, TÁMOGASD a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jó ügyét!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss, hogy más jóllakhasson!

Most Te is segíthetsz abban, hogy még több élelmiszert juttassunk el a nélkülözőkhöz!

Ahhoz, hogy a gyártóktól, hypermarketekből a hűtést igénylő élelmiszeradományokat – tejtermékek, húsfélék, zöldségek, gyümölcsök – beszállítsuk raktárunkba , szükségünk van a jelenlegi mellett egy második nagyobb méretű hűtős autóra. Az autót használt autóként vásároljuk, ehhez a Wizz Air Félmaratonon összesen 2 millió forint adományt szeretnénk összegyűjteni, amit céges illetve saját forrásból kiegészítve tudunk majd megvenni.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2005 óta működő nonprofit szervezet. Célunk, hogy összegyűjtsük a felhalmozódó élelmiszerfeleslegeket és ingyenes élelmiszeradományként eljuttassuk azokat minél több magyarországi rászorulóhoz, ezzel elősegítve a szegénység és az alultápláltság csökkenését.

Miközben évente 1,8 millió tonna élelmiszerfelesleg halmozódik fel Magyarországon, az éhezők száma egyre nő! Ha a felhalmozódott felesleg mind a rászorulók asztalára kerülhetne, az éhezés felszámolható lenne. 

Az Élelmiszerbankban azért dolgozunk, hogy közelebb kerüljünk mindennek megvalósításához : 2014-ben 1400 tonna élelmiszerfelesleg megmentése a célunk! 


                    

 

Adományozók listája

2014-08-26 anonym 1 500Ft Elsőnek lenni a legnehezebb...
2014-08-31 anonym 1 200Ft

Kapcsolódó esemény - 29. Wizz Air Budapest Félmaraton

2014-09-14

Fuss jótékonyan Magyarország legnépszerűbb félmaratoni futóversenyén!


2013-ban rekordszámú, 7437 egyéni félmaratonista érkezett célba a Városligetben a BSI által szervezett eseményen. Bízunk benne, hogy idén is legalább ennyi elégedett, mosolygó futó teljesíti a legyőzhető távolságot. Legyél Te is egy közülük! Célba érkezésed boldogságát tedd még teljesebbé azzal, hogy „jó ügyeket” támogatsz versenyünkön, hiszen adni öröm.