Beck-Szabó Barbara

Futok, hogy a kutyusok is futhassanak

NN FAMILY RUN
2016. szeptember 3.

Nem vagyok maratonista, de azok közé tartozom, akik akkor is futnak ha nem kergeti őket a kutya se. Nővérem egy yorki tulajdonos, ő az aki aktívan igyekszik támogatni az "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület munkáját, melyhez ezúton, ily módon szeretnék én is hozzájárulni. Mivel a futást idén kezdtem nincsenek nagy álmaim.
Az NN Family Run 5 km-es futóversenye mellett részt kívánok még venni a Bridgestone Budaörs Félmaraton váltójában, a Riska minimaratonon valamint a KH mozdulj! Balaton hatodmaratonon mely összesen 24 km-t fog eredményezni.

A futások során célom, hogy saját egészségem megőrzése mellett támogatást gyűjtsek a rászoruló kutyáknak.

Ebben szeretném a segítségeteket kérni!

Aki nem tud részt venni a futórendezvényeken, de szívesen segítene az örökbe fogadhatja minden egyes megtett kilométeremet 1000 Ft értékben.
Tehát 1000 m = 1000 Ft. Az örökbefogadott km-t pedig az ő nevében futom le, közösen együttműködve így a kutyusok jobb létéért.

Ha tennétek valami jót, ha szívesen segítenétek, ha örökbefogadnátok egy kilométeremet, nincs más dolgotok, mint a TÁMOGASS gombra kattintani, ezáltal közvetlenül az Alapítványnak utalni a felajánlott összeget.

A futás is egy apró lépéssel kezdődik. Ami nekünk apróság az nekik egy esély.

Köszönöm
Barbara
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Futunk, hogy ők is boldogan futkározhassanak!

Egyesületünk, az „Állat és Ember” Á.V.E. 2007-ben, - majd kereteiben a Yorkie Fajtamentés 2012-ben jött létre. Célunk az ország egész területéről a legnagyobb bajban lévő – sokszor halmozottan hátrányos helyzetű, beteg, már idős, lealtatásra kijelölt, szaporítók által kiselejtezett és többnyire végletekig kizsákmányolt állatok egészségének helyreállítása, rehabilitációja, majd egy új, boldog élet lehetőségének a biztosítása.

Működésünk 9 éve alatt több mint 1300 cicán és kutyán segítettünk már. Van, akinél ez sorozatműtéteket, és akár fél évnél is hosszabb utókezelést jelentett. Mindezt úgy, hogy szervezetünknek nincsen telephelye. Tehát saját családunkban adunk otthont a gondozásunkban lévő állatoknak, és csak ha ez nem megoldható, akkor veszünk igénybe panziót.

Kizárólag az orvosi költségeket, gyógyszereket, utókezeléseket, - és csak minimális mértékig a tápot- finanszírozzuk az adományokból. Munkabérre, telefon-, benzin- rezsi célú kiadásokra nem költünk. Ezeket és az állatok etetését tagjaink, befogadóink saját pénztárcájukból oldják meg.

Évente két lakossági ivartalanítási kampányt tartunk. 2016.október 1-jétől lesz immár a nyolcadik. Eddig kb. 1400 kedvezményes műtét valósult meg a segítségünkkel. Fontosnak tartjuk a felvilágosítást, így már 3 kiadványt jelentettünk meg, és ezt szolgálta a honlapunkon megismerhető Kutyakötelesség Klub és a Panelkutya programsorozat is.

A minket támogató futók a gondozásunkban lévő kutyák alapellátáson túli műtéteiért futnak, hogy a gerinc-, térdkalács-, látáshelyreállító-,és daganateltávolító műtétre szoruló állatok is minél előbb futhassanak majd! Légy te is részese!

      

Adományozók listája

2016-08-22 Bebra 1 000Ft Csak ügyesen!
2016-08-22 Bozsér Bernadett 5 000Ft Hajrááá...!
2016-08-30 Szabó Imréné 5 000Ft Köszönöm, sok sikert!
2016-08-30 Bozsér Kíra 1 000Ft
2016-08-30 Gábelics Kristóf 1 000Ft
2016-09-29 Kölkedi Lászlóné 3 000Ft
2016-10-16 Berkes Andrea 1 000Ft

Kapcsolódó esemény - NN FAMILY RUN

2016-09-03