Mezei Kati

Futunk, hogy ők is boldogan futkározhassanak!

Egyéni események
folyamatos

3 éve kezdtem el rendszeresen és tudatosan futni hobbi szinten. Az első futóversenyem 2015-ben a Vivicitta volt, nagyon éveztem az egész rendezvényt. Annyira magával ragadott a hangulat, a versenyzés, és a jókedvű emberek, hogy azóta már húsznál is több futóversenyre neveztem, és sok különböző hosszúságú távot teljesítettem. Rengeteg futóbarátra tettem szert ezalatt az idő alatt, köztük többen is valamilyen jótékony ügyért futnak. Nagyon megtetszett ez a hozzáállás, és én is szeretnék közéjük tartozni.

Mivel mindig is szerettem az állatokat, szívesen gyűjtök nekik, hogy jobb körülmények között élhessenek, gyógyulhassanak. Korábban nekem is volt már kiskutyám, és a közeljövőben újra kutyatulajdonos leszek, így fokozottan figyelek most minden kutyákat érintő témára. Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet az Állat és Ember Alapítvány munkájára. Ők beteg kutyák és cicák megmentésével, rehabilitálásával, örökbeadással foglalkoznak, mindemellett ők a yorki fajtamentés országos szervezete.

2016. szeptember 18-án Dunaharasztiban fogok 21 km-t futni a mentett kutyusokért. Futásom során szeretnék a beteg és segítségre szoruló kutyáknak adományt gyűjteni, hogy felépülhessenek és a jövőben ők is önfeledten futhassanak, valamint szeretném az alapítvány állatmentésben betöltött szerepét minél több emberrel megismertetni. Arra kérek mindenkit, segítsen ebben a támogatásával!

Ha úgy érzed, szeretnél jót tenni egy nemes ügy érdekében, csak annyi a teendő, hogy a TÁMOGASS gombra kattintva közvetlenül nekik tudod utalni a felajánlott összeget! Köszönöm szépen! Kati
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Futunk, hogy ők is boldogan futkározhassanak!

Egyesületünk, az „Állat és Ember” Á.V.E. 2007-ben, - majd kereteiben a Yorkie Fajtamentés 2012-ben jött létre. Célunk az ország egész területéről a legnagyobb bajban lévő – sokszor halmozottan hátrányos helyzetű, beteg, már idős, lealtatásra kijelölt, szaporítók által kiselejtezett és többnyire végletekig kizsákmányolt állatok egészségének helyreállítása, rehabilitációja, majd egy új, boldog élet lehetőségének a biztosítása.

Működésünk 9 éve alatt több mint 1300 cicán és kutyán segítettünk már. Van, akinél ez sorozatműtéteket, és akár fél évnél is hosszabb utókezelést jelentett. Mindezt úgy, hogy szervezetünknek nincsen telephelye. Tehát saját családunkban adunk otthont a gondozásunkban lévő állatoknak, és csak ha ez nem megoldható, akkor veszünk igénybe panziót.

Kizárólag az orvosi költségeket, gyógyszereket, utókezeléseket, - és csak minimális mértékig a tápot- finanszírozzuk az adományokból. Munkabérre, telefon-, benzin- rezsi célú kiadásokra nem költünk. Ezeket és az állatok etetését tagjaink, befogadóink saját pénztárcájukból oldják meg.

Évente két lakossági ivartalanítási kampányt tartunk. 2016.október 1-jétől lesz immár a nyolcadik. Eddig kb. 1400 kedvezményes műtét valósult meg a segítségünkkel. Fontosnak tartjuk a felvilágosítást, így már 3 kiadványt jelentettünk meg, és ezt szolgálta a honlapunkon megismerhető Kutyakötelesség Klub és a Panelkutya programsorozat is.

A minket támogató futók a gondozásunkban lévő kutyák alapellátáson túli műtéteiért futnak, hogy a gerinc-, térdkalács-, látáshelyreállító-,és daganateltávolító műtétre szoruló állatok is minél előbb futhassanak majd! Légy te is részese!

      

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.