Nagy Henrietta

Gyere tekerj velem nem lehetetlen!

McDonald's BringaMánia Tour de Balaton 2017
2017.05.27

"Tegyél valami olyat ma amit a jövőbeli éned meg fog köszönni! A mai cselekedeteink és döntéseink formálják a jövőnket!"

Itt a lehetőség hogy újra segítsünk! Ebben az évben a miskolci Ronald McDonald Ház 12 apartmanjának a korszerűsítése és komfortosabbá tétele a cél! Idén 86 km-t tekerek azért hogy a felújításhoz szükséges anyagi háttér biztosított legyen. Aki esetleg nem tudná a Ronald Ház olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket akinek gyermekei betegségük miatt hosszan elhúzódó kórházi kezelésre szorulnak!

Az én kislányom 4 évvel ezelőtt egy nyitott szívműtéten esett át és 2 hétig volt kórházban. Habár egész nap mellette lehettem éjszakára sajnos el kellett búcsúznunk! Senkinek nem kívánom azt az érzést amikor a kis kezével szorította a kezem és kérlelt hogy még egy kicsit maradj velem anya! Biztos vagyok benne hogy ma is rengeteg gyermek van akinek egyetlen kívánsága hogy az édesanyja mellette legyen! Tegyünk azért hogy minden beteg kisgyermek az édesanyja mellett gyógyulhasson! Segíteni úgy tudsz hogy a TÁMOGASS gombra kattintasz és megteszed a felajánlásod! Hidd el megéri!

Köszönöm!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Bringázz a Ronald Házakért!

A Ronald Házakat létrehozó kezdeményezés több évtizeddel ezelőtt Amerikából indult útjára és azóta minden évben több millió beteg gyermeknek és családtagjaiknak nyújt segítséget világszerte.  A világ számos pontján megtalálható Ronald Házak olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. Alapítványunk 1994 óta segít magyar családokon, 1999 óta Budapesten, 2004 óta pedig már Miskolcon is működtet Ronald Házakat. Fennállásunk óta közel 9000 családnak nyújtottunk otthont, távol az otthontól.

Tavaly a 15 követünk által összegyűjtött több mint 3 000 000 Ft a budapesti Ronald Ház felújításához nyújtott óriási segítséget.

Az idei évben felajánlott adományokból a miskolci Ronald McDonald Ház 12 apartmanjának korszerűsítését, komfortosabbá tételét szeretnénk megvalósítani, ezzel is megkönnyítve és kényelmesebbé téve a házban lakó gyermekek és családjaik mindennapjait.

Célunk, hogy a Követek és támogatóik segítségével előteremtsük a szükséges 3.000.000 Ft-ot.

Adományozók listája

2017-04-04 Robi 10 000Ft Buszke vagyok rad, remelem iden kevesebb eso es kevesebb defekt lesz👍
2017-04-26 Török Mónika 5 000Ft Hajrá:)