Holló Gellért

Gyermekeknek, gyermekkori emlékek

Egyéni események
folyamatos

Üdvözlöm! Holló Gellért vagyok, Egerben élek, itt dolgozok, és szintén itt tanulok az egyetemen. Gál Zsombor barátom által indított jótékonysági csoportba pár hónapja kerültem be. Úgy kezdődött, hogy meghallottam, hogy már tavaly kilátogattak Böjte Csaba által alapított szovátai gyermekotthonba, korrepetálni a gyermekeket, majd 20 főt fogadtak az általuk szervezett egri táborban. A gyerkőcöknek akkora élményt adott az mi városunk, hogy elhatározták az idei tábor megszervezését is.

Ehhez a táborhoz kérem most az Ön segítségét. Bizonyára Ön környezetébe is vannak gyermekek, akár vannak saját gyermekei is. Biztosan tudja, akár saját magáról is, hogy milyen egy jó gyermekkor, milyenek a szép emlékek, amikből táplálkozhat egész élete során. Most itt van a lehetőség, hogy 20 gyermeknek tehesse apró gesztussal szebbé ezt a nyarát és olyan jó emléket ültessen el bennük, amit örökre magukkal fognak vinni. Emiatt kérem Önt - bizonyára nem véletlenül, ha már eddig eljutott rövid kérésem olvasásában és nem kattintott el innen – hogy támogassa saját vagy munkahelye lehetőségeiből a szovátai gyermekeket, táborukat és a táborra el nem költött pénzből pedig otthonuk felszereltségét.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Egriek a gyermekekért

Támogatókat keresünk Böjte Csaba otthonából való szovátai gyermekek táboroztatásához. Az Egriek a gyermekekért Közösségünk célja, hogy támogassuk Böjte Csaba otthonait, kiemelve a szovátai házat. Küldetésünk, hogy szeretnénk az otthonokban élő gyerekeket, évről- évre városunkban Egerben nyaraltatni, illetve  a gyermekek tanulmányaiban segíteni. Kiemelt tevékenységeink között szerepel a gyermekek korrepetálása, főleg reál tárgyakból. A hozzánk jelentkező önkénesek általunk kapcsolódhatnak be a szovátai otthon életébe, így főleg azok jelentkezését várjuk, akik hivatást éreznek a hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére. Korrepetáló csapatok indítása folyamatosan a szovátai otthonba.

 Az összegyűjtött pénzből szeretnénk ebben az évben is  20 gyermek egri táborozásának utazási költségeit, programjait, étkezéseiket biztosítani 5 napon keresztül. A fennmaradó összeget tanulmányaikra, tankönyvekre, tanulási segédanyagokra, sport eszközökre fordítjuk.

 Munkánkat az Opál Tehetséggondozó Alapítvány segíti, támogatásaikat rajtuk keresztül juttathatják el az Egri Gyermektábor megvalósulásához.

A célzott összeg 400 ezer forint. Ehhez kérjük a támogatásodat!

A tábor augusztus harmadik hetében kerül megrendezésre,  2017.08.16-21. Támogatásukat szeretettel megköszönjük!

 

           

Adományozók listája

2017-08-04 anonym 5 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.