Győrfi Gábor

Gyűjtök,tekerek..

McDonald's Bringamánia Tour de Balaton
2016.05.14

A kampány magáért beszél! Bízom benne,hogy sokan átérzik a célt, a fontosságát. Én pedig plusszban egy jó hosszú tekeréssel nemesítem az ügyet!

Hajrá !! Várom a hozzájárulásotokat!

Gábor
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Bringázz a budapesti Ronald Házért!

Több évtizeddel ezelőtt Amerikából indult útjára a kezdeményezés, amely azóta minden évben több ezer beteg gyermeknek és családtagjaiknak nyújt segítséget világszerte.  Az alapítvány a világ számos pontján megtalálható Ronald McDonald Házakban olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. Alapítványunk 1994 óta segít magyar családokon, 1999 óta Budapesten, 2004 óta Miskolcon is működtet Ronald Házakat. Idén januártól pedig már a Pécsi Gyermekklinikán két Ronald Szobában gyógyulhatnak együtt a családok a kórházi kezelés ideje alatt. Fennállásunk óta több mint 8000 családnak nyújtottunk otthont, távol az otthontól.

Alapítványunk javára tavaly szerveztünk először jótékony célú bringázást a McDonald’s Bringamánia Tour de Balaton túrán. Ekkor 7 követünk több mint 300 000 Ft-ot gyűjtött így össze, mely a pécsi Ronald Szobák berendezéséhez nyújtott óriási segítséget.

Ezen a sikeren felbuzdulva ebben az évben a budapesti Ronald Ház felújítására gyűjtünk. Szeretnénk a házat kifesteni, lecserélni a régi háztartási gépeket és még otthonosabbá tenni az apartmanokat.

   

 

 

Adományozók listája

2016-04-08 anonym 5 000Ft
2016-05-01 anonym 5 000Ft
2016-05-11 anonym 45 000Ft

Kapcsolódó esemény - McDonald's Bringamánia Tour de Balaton

2016-05-14

Öt táv, kétkeréken, minden korosztálynak!

A szezon egyik legnagyobb bringás eseménye, a McDonald's BringaMánia Tour de Balaton, idén hatodik alkalommal várja a kerékpározás rajongóit. Tavaly a túrán összesen több mint 2500 induló állt rajthoz, akik a nap folyamán együtt mintegy 262.000 kilométert tettek meg.

A Tour de Balaton május 14-én ismét öt távon vár, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő túrát. Indulni lehet csapatban (kollégákkal, családdal vagy barátokkal) de aki nem szeretne más tempójához igazodni, az akár önállóan, szabadon választott 15-30 km/h-s tempóban,  is teljesítheti a kiválasztott távot.

Mindegyik túra Balatonföldvárról indul, és ide is érkezik vissza. A legbátrabbak a Balaton_206 túrán indulhatnak el, mely a nevéhez híven teljes egészében megkerüli a tavat. A Balaton nyugati medencéjét megkerülő Balaton_146 és a keleti medencében vezetett Balaton_86 túrák szintén komoly erőpróbát jelentenek. A kisebb, 32 kilométeres túrát kifejezetten a családoknak szánjuk, míg a legrövidebb 6 kilométeres táv a legkisebbek igényeihez szabottan Balatonföldváron belüli útvonalon vezeti végig a legapróbb bringásokat.