Fülöpné Vadnai Zsuzsa

TÁMOGASS!

Gyűjtsük össze

Egyéni események
folyamatos

Fülöpné Vadnai Zsuzsa vagyok, fél éve hobbifutó, terepfutó, aminek sok új barátot is köszönhetek, így csatlakoztam egy jó ügyhöz: szeretnénk ha épülhetne egy kondipark a Csanyikba, amit bárki ingyenesen használhatna. A város ezen részén nincs hasonló edzőpark. A Csanyik a miskolciaknak, a Bükk szerelmeseinek egy közkedvelt helyszín, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy egy ilyen építmény otthona legyen. Szerencsére egyre többen ébrednek rá a mozgás fontosságára, az egészségmegőrzésében betöltött szerepére. Építsük meg ezt a kondiparkot együtt, közösen! Tegyünk érte, hogy az embereknek lehetősége legyen a szabadban ingyenesen sportolni! Sok kicsi sokra megy, támogasd Te is ezt a jó ügyet. Én azt a vállalást teszem, hogy január végén teljesítem a Téli Mátra teljesítménytúra 19km-es távját futva! Köszönöm, ha Te is segítessz!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Kültéri Kondiparkot Miskolcon a Csanyikba

Egy kültéri kondiparkot szeretnénk megvalósítani Miskolcon a Csanyikban. A kültéri kondiparkot a megépülés után, közösségi használatra adjuk át  és mindenki számára elérhetővé fogjuk tenni.

Amennyiben szeretnél  a természet közelségében korszerű, biztonságos eszközökön erősíteni, és mindezt INGYENESEN, akkor a Te adományodnak is itt a helye.

Adományozók listája

2019-01-18 Kitti 4 000Ft Hajrá Zsuzsa!
2019-01-20 NorbiHajrá 10 000Ft Hajrá Babó!
2019-01-21 Gábor 2 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.