Kicsiny Martha

Gyűjtsünk együtt az InDAHouse új hernádszentandrási központjáért!

Egyéni események
folyamatos

Az InDaHouse egy csodálatos közösség, ami lehetőséget biztosít szegénységben élő gyerekeknek, hogy tanulhassanak és együtt játszhassanak önkéntesekkel.

Ez eddig a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Perén történhetett meg, a közelében lévő településeken élőket is bevonva.

Viszont elveszítették azt a helyet, ahol eddig működtek. Így házat kell építeniük Hernádszentandráson, hogy lehessen egy független központjuk munkájuk folytatásához.

Rajtunk múlik, összegyűlik-e az ehhez szükséges összeg. Tegyünk azért, hogy folytatódhasson ez a közösségépítés és tanulás, ami a gyerekek életét meghatározhatja.

Ha tudtok, kérlek adományozzatok legalább 2000 forintot. Azt gondolom, sokunknak nem nagy nehézség ennyivel kevesebből gazdálkodni, viszont egy új ház felépítéséhez minden kicsi összeg számít.

Fogjunk össze együtt, hogy ez a csodálatos közösség fent maradhasson és folytatódhasson az a munka, ami ezeknek a gyerekeknek annyi boldogságot, közösséget, tudást, önbizalmat és jövőt tud adni. Adományozzunk együtt az InDaHousenak!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpont felépítése

Kell egy hely, ahol tanulni és játszani tudnak a gyerekek, akikkel a SZIA InDaHouse Hungary önkéntesei foglalkoznak minden hétvégén, 3,5 éve!

Az építkezéshez már megvan a telek, egy kis vályogház és a szükséges tégla/cserép mennyiség. Ezeken kívül szükségünk van mindenre, ami egy házhoz kell: gipszkarton falakra, nyílászárókra, szaniterekre, villanyszerelési alapanyagokra, burkolatra, fűtésre, rengeteg csavarra, gipszre, festékre.

Tarts támogatói házibulit, vagy tegyél vállalást a 21-es vagy 210-es számmal kapcsolatban, mert Budapesttől 210 kilométerre fogunk építkezni!

Követként hozzájárulsz ahhoz, hogy felépüljön az InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpont, ami évtizedekig az önkéntes programunk központja lesz! Gyerekek százai fognak ott tanulni hétvégente az önkéntesek segítségével és eljutni az érettségiig, vagy megfelelő szakmát választani a mentoraink segítségével!

Minden egyes adomány számít!

1 lap gipszkarton 1500 forint
25 kg glettelő gipsz 3000 forint
1 csaptelep 10000 forint
1 ablak 20000 forint
1 beltéri ajtó 30000 forint
1 fűtőpanel 60000 forint

Adjátok össze a barátaitokkal egy szoba gipszkarton falainak, vagy nyílászáróinak az árát!

Légy a támogatónk és légy a részese egy csoda felépülésének! Egy olyan központ megszületésének, ami Borsod-Abaúj-Zemplén megye első önkéntes központja lesz, ahol az országból bárki segíthet az ott élő gyerekeknek azzal, hogy korrepetálja, foglalkozást tart neki, játszik vele.

A gyűjtés honlapja: www.kozpont.indahousehungary.hu

Adományozók listája

2018-02-13 Máté Márta az összeg nem publikus
2018-02-13 anonym 20 000Ft Köszi hogy felhívtad erre a figyelmem!
2018-02-14 BenyZsu az összeg nem publikus Csudi amit csinálsz, nagyon drukkolok hogy pikk pakk meglegyen az összeg és felépüljön a ház, a jövőért dolgozol!
2018-02-14 anonym az összeg nem publikus
2018-02-17 anonym az összeg nem publikus Hajrá!
2018-03-03 Prevencio 20 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.