Ilian Spasse

Habitat for Humanity Charity Run

34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2019.04.13.-2019.04.14

My name is Ilian Spasse and I am 15 years old. I have had a history with running, however, it is my first time running with an official organization, I am currently in high school and it is mandatory to complete 150 hours of CAS (creativity, activity, service), I thought it would be great way to complete the service portion and the reason i chose the habitat over any other charity is because i really believe in it's cause. It also has a strong connection with my school, which creates many opportunities for the students to help with renovation. It also helps that I have worked with the habitat before to help renovate houses with a few of my classmates. I have seen how hard and how devoted the organization is to helping people who have lost their homes.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Mert a futás a ♥-et is erősíti!

Ma Magyarországon több mint 300 000 családnak lenne szüksége megfizethető bérlakásra. Az albérletárak elszaladásával sajnos ez a szám egyre csak nő. Családok százai veszítik el a lakhatásukat, és emberek ezrei kerülnek utcára. A Habitat for Humanity Magyarország több mint 20 éve azért küzd, hogy minél több ember élhessen megfizethető, biztonságos otthonban. Idén 5 szociális bérlakást szeretnénk felújítani önkénteseink segítségével, hogy átmeneti otthonban élő családok költözhessenek be és kezdhessenek új életet egy megfizethető otthonban.

Segíts, hogy mindez megvalósulhasson! Támogasd a Habitat for Humanity adománygyűjtését!

 

 

Adományozók listája

2019-03-31 Mr. and Mrs. MacLean 20 000Ft Run fast!

Kapcsolódó esemény - 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2019-04-13

A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! 
Csatlakozz a Vivicittá életérzéshez, szeresd és ünnepeld Budapestet a tavasz legnépszerűbb szabadidősport-eseményén: fuss a főváros legszebb részein április 13-14-én!

 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton  futóünnep egy egész hétvégére, ahol a család minden tagja rajthoz állhat. Szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak.

A félmaratoni távot egyéniben, párban, sőt barátaiddal, családtagjaiddal közösen trióban is teljesítheted, de ajánljuk még vasárnapra a klasszikus Telekom Vivicittá 10 km-t is. Szombaton pedig a Telekom Midicittá 7 km és változatos fesztiválok várnak a Margitszigeten.