Dobai Attila

TÁMOGASS!

Hajrá PSG!

Egyéni események
folyamatos

Kedves Barátaim!

Egykoron én is Petőfis voltam! Nagyon sokat köszönhetek ennek az iskolának, a tanároknak ugyanis nélkülük nem tartanék ott ahol most!
A Petőfiben indult be a színészi karrierem még valamikor 2009 őszén (és még mindig milyen fiatal vagyok????) szóval nem volt kérdés, hogy vállalom amikor felkértek, hogy legyek ennek az ügynek a követe!
Egy szuper kis helyiséget szeretnének létrehozni, ám ehhez most mindenki segítségére szükség van.
Minden kis apró támogatás számít! Szeretném ha az ott tanuló diákoknak minden lehetőségük meglenne, hogy igazi közösségi életet tudjanak élni!
Ígérem ha kell megyek falat festeni, pakolni, ablakot pucolni! ????
Hajrá, hajrá! Együtt sikerülhet!
HAJRÁ PSG!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Közösségi- és tornaszoba kialakítása.

    Helyet a közösségeknek!

Iskolánkat – a Budapest I. Kerületi Petőfi Sándor Gimnáziumot - 1892-ben a XIX. század végi fejlődés hívta életre. Az első, ideiglenes terekben eltöltött évek után 1900-ban, a mai helyén épült meg az iskola a világörökség részét képező Budai Vár lábánál, az Attila úton. A régi, patinás épület kevés lehetőséget ad arra, hogy a mai diákok számára vonzó, közösségi tereket alakítsunk ki benne. Szeretnénk, ha a XXI. század elejének fiataljai is örömmel töltenének minél több időt iskolánk falai közöt   

 Megérkezett a várva várt lehetőség!!!

A régebben gondnoki lakásként használt helyiségeket átalakíthatjuk! Ehhez szeretnénk segítséget kérni, ezért kezdünk bele ebbe az akcióba.

A helyiség átalakításával szeretnénk egy tornaszobát is létesíteni, hogy a testnevelés órán folyosóra szoruló csoportok ne balesetveszélyes, rideg körülmények között töltsék a testmozgásra szánt időt.  Egy kulturális és közösségi tér kialakítása a célunk, amely akár drámapedagógiai foglalkozások, osztálytermi színházi előadások befogadására is alkalmas lenne, de kötetlenebb eseményekhez alakulhatna itt ki tér például rendhagyó s tanórákhoz, diákönkormányzati programokhoz. Terveink szerint akár szülői és diákközösségek szabadidős programjainak lebonyolítására is alkalmas lehetne az a fiatalos, üde modern kialakítású terület, amelynek létrehozásához minden régi és jelenlegi petőfis hozzájárulhat. Nagy lelkesedéssel látunk neki az átalakításnak, de a siker nem csak rajtunk múlik.

 Tegyünk most Együtt a Petőfiért!
4,5 millió forint adományból kialakításra kerül egy kb. 80+20nm-es több célúan felszerelt közösségi tér.

Jelenleg 12 követünk gyűjti az adományokat, s reméljük, hogy nem csupán az összegyűjtött összeg, de a követek száma is rohamosan nőni fog.

Adományozók listája

2020-03-06 Mate144 az összeg nem publikus Sok sikert!
2020-03-06 Flasy 2 000Ft Sikerülni fog!
2020-03-06 Prof. Fogarasi Géza 10 000Ft Szép diákévek: 1956-1960. Hajrá Petőfisek!

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-01-01

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.