IBS

IBS az UNICEF-ért

30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás
2015 április 18.-19.

Az IBS büszke arra, hogy a világ számtalan országából fogadhat diákokat, akik mindazon túl, hogy elfogadják és tisztelik egymást, megbecsülik a multikulturális közösséget, amelyben élhetnek és tanulhatnak. Hallgatóink készen állnak arra, hogy saját karrierjükön túl felelősséget vállaljanak a nagyvilág ügyeiért is, így fontosnak tartják, hogy segítsék a UNICEF működését, amely fő célja, hogy támogassa több mint 190 ország hátrányos helyzetű gyermekét. Az UNICEF küldetése, hogy gyermekvédelmi jogok és törvények segítségével biztosítsa minden gyermek alapvető szükségletének kielégítését, vagyis a gyermekek hozzáférését a szükséges gyógyszerekhez, élelmiszerekhez, tiszta vízhez. A szervezet továbbá azért küzd, hogy a rendkívüli szegénységben élő gyermekek is részesüljenek a megfelelő szintű oktatásban és hogy a bennük rejlő tudás, képességek és lehetőségek is a felszínre kerüljenek, így iskolánk kötelességének érzi, hogy kiálljon az UNICEF tevékenysége mellett. Tegyünk együtt a világ jövőjéért, tegyünk együtt a gyermekekért!

IBS is proud to have students of different nationalities who appreciate diversity, respect one another and are ready to take responsibility not just for their own careers but the wide world as well. By supporting UNICEF that tries to reach the most vulnerable children in over 190 countries around the world and aims to change laws and policies that will influence their lives, we can support committed people who affect the lives of millions by giving them medicine, clean water, providing them with schools and assisting them in times of emergencies. Let’s contribute to the overal well-being of children!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

UNICEF Csapat – Fuss és segítsd a túlélést!

A gyermekek 20%-a mind a mai napig nincs beoltva. A 100%-os kampány során a lehető legtöbb nem beoltott gyermekhez szeretnénk eljutni, a gyermekbénulást felszámolni, az immunizációs arányt növelni a leginkább sújtott országokban, így növelve a gyermekek esélyeit az ÉLET-re. Gyűjtésünkkel 5000 gyermek teljes körű védőoltásához szükséges 2.500.000 Ft-ot kívánjuk előteremteni a segítségetekkel! 

        

Adományozók listája

2015-03-18 IBS 270 000Ft
2015-04-04 Suvidh az összeg nem publikus It would be a privilege contributing for a good cause
2015-04-19 Fantaghiro kibo de great 10 000Ft "Sport can awaken hope where there was previously only despair."
"A sport reményt adhat ott, ahol egykoron kétségbeesés uralkodott."
(Mandela)

Kapcsolódó esemény - 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

2015-04-18

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 1984-ben gondolták ki az olaszok, hogy gyönyörű, de zsúfolt, és lassan lakhatatlan városaikban futásra ösztönzik a városlakókat, akik így futótempóban csodálhatták meg lakhelyüket, így ébredve rá az addig rejtve maradt szépségekre, értékekre. A Budapest Sportiroda (BSI) szervezésében 1986 óta hazánkban is rendszeressé és egyre népszerűbbé vált  a Vivicittá Városvédő Futás.

2015-ben a harmincadik, jubileumi esemény jön, amit a jubileumra, illetve az időközben majdnem húszezresre nőtt tömegre való tekintettel egy egész hétvégés, vagyis két napos rendezvénnyel fogunk ünnepelni. Futható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük és szeressük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet.