Zsófi

Irány a flow ;-)

Egyéni események
folyamatos

Kedves Ismerőseim, Barátaim!

Egy "jóügyért" fogok futócipőt húzni a Szigligeti Félmaratonra :-)

Ahogyan egy futó megéli a verseny előtti izgalmakat, megtapasztalja a
pálya kihívásait és rálelve saját erejére célt ér - hiszek benne, hogy a gyermekek és fiatalok is egy ilyen tapasztaláson keresztül juthatnak el abba a célkapuba, ahonnan elégedetten tekintenek majd vissza a megtett útra :-)

Ezeknek az utaknak a felkutatásában segítik a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány önkéntes ügyelői a gyermekeket és fiatalokat. Ha ez szerintetek is egy "jóügy", most itt a lehetőség, hogy futásomon keresztül támogassátok egy általatok választott összeggel a Kék Vonalat!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

A KÉK VONAL futócsapata – fuss velünk, hogy mindig legyen egy hely, ahol a bajba jutott gyerekeket meghallgatják !

Minden munkatársunk és több, mint 50 önkéntesünk azért dolgozik, hogy a hozzánk forduló gyerekek és fiatalok valódi odafigyelést, elfogadást, a bajban segítséget kapjanak. A harmonizált európai hívószámokon elérhető a 116 111 Lelkisegély-Vonala, és a 116 000 Segélyvonal az eltűnt gyerekekért az egész országból, anonim módon, ingyenesen hívható, valamint honlapunkon keresztül is fordulhatnak hozzánk a meghallgatásra, megértésre vágyó gyerekek, fiatalok. Célunk a gyermekbántalmazás, a serdülőkori öngyilkosságok és gyerekeltűnések megelőzése, valamint a gyerekek biztonságos internethasználatának segítése. Küldetésünknek érezzük, hogy a gyerekekkel kapcsolatba kerülő felnőttek a gyerekek legfőbb érdekeit képviseljék. Küzdünk azért, hogy a gyermeki jogok minél teljesebben valósuljanak meg Magyarországon.

Habár a Kék Vonal a segítségre szoruló gyermekek számára ingyenes, a telefonhívások költségét az Alapítvány fedezi:

Egy 30 perces telefonos konzultáció ára: 2000 FT

Ügyelőink többnyire olyan önkéntesek, akik anyagi ellenszolgáltatás nélkül, önzetlenül, a segítő szándéktól vezérelve veszik fel a telefonkagylót minden nap. Azonban ahhoz, hogy önkénteseink a munkájukat megfelelő kompetenciákkal és magabiztosan tudják végezni, egy 60 órás képzésen vesznek részt.

Egy önkéntes képzésének költsége: 60.000 FT

Ha Te is fontosnak tartod céljainkat, csatlakozz futóköveteinkhez és gyűjts velünk, hogy minden gyereknek legyen esélye segítséget kérni és kapni!  

 

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.