V.A.S. Lady

IRONMAN triatlon táv teljesítése az állatokért

Egyéni események
folyamatos

Az emberek nagy része még ma is abban a tévhitben él, hogy állati eredetű táplálék nélkül nem lehetünk egészségesek, legyengül a szervezetünk, erőtlenek leszünk, pedig sokan bizonyították ennek ellenkezőjét, hiszen az élsportolók között is vannak vegánok. Amiatt választottam ezt az életmódot, hogy a cselekedeteim összhangban álljanak az állatok iránt érzett szeretetemmel.
Az Ironman Triatlon egy olyan hosszútávú triatlon verseny, ami megállás nélkül egymást követően 3,86 km úszásból, 180,25 km kerékpározásból és egy maratonból (42,195 km futásból) áll. Július végén azért állok rajthoz az eXtremeMan Nagyatád XXVIII. Hosszútávú Triatlon Országos Bajnokságon, hogy felhívjam az emberek figyelmét arra, vegánként is képesek lehetünk átlagon felüli teljesítményre. Mottóm: „ Élni és élni hagyni.”
Ezt a mentális és fizikai erőpróbát nemes célra szeretném felajánlani. A táv teljesítésekor 226 km-t fogok megtenni, ezért 226 ezer forint összegyűjtését tűztem ki célul az Állatmentő Szolgálat Alapítvány (Állatmentő Sereg) javára. Választásom azért rájuk esett, mert tagjaik vegán aktivisták, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én: minden élet számít! Önkéntes alapon időt, pénzt, energiát nem sajnálva, éjt nappallá téve, saját határaikat átlépve segítenek a bajba jutott állatokon. Sajnos ők is segítségre szorulnak, hiszen az állatorvosi költségük több millió forint…
Akinek van lehetősége, kérem támogassa a Jó Ügyemet! Minden 500 vagy 1000 forint számít, sok kicsi sokra megy! Ha csak egy üdítő vagy egy fagyi árával járultok hozzá, azzal is sokat segíthettek.

„Légy hasonló az égen szálló madárhoz…, aki a törékeny gallyon megpihenve átéli az alatta tátongó mélységet mégis vígan énekel, mert bízik szárnyai erejében.”
(Victor Hugo)

Bízom a „szárnyaim” erejében és az állatbarát emberek segítő szándékában.

Minden támogatást köszönök:

egy V.A.S. Lady
(Vegán Amatőr Sportoló)

Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Az ÁLLATok szolgÁL(L)ATában

 • Az Állatmentő Szolgálat Alapítvány már 2012 óta a bíróságon is bejegyzett szervezet.
 • Az évek folyamán sok fejlődésen mentünk keresztül.
 • Az alapítványunk vegán aktivistákból áll, akik ellenszolgáltatás nélkül, már életformaként mentik a bajba jutott állatokat.
 • Több ízben mükődünk együtt a hatóságokkal, legyen szó azonnali kimentésről vagy állatkínzásos ügyek felderítéséről. Az ilyen borzalmak közül kimentett állatok állatorvosi költsége súlyos terherként nehezednek ránk.
 • 2018 elején járunk, ám már került a gondozásunkba balesetes, bántalmazott, szaporítótelepen sínylődött, lebénült, félszemű, 3lábú állat, de még illegális állatcsempészet áldozatai is gondozásunkban vannak.

Az elmúlt hónapok történései több milliós állatorvosi költséget emésztenek fel, ám tudjuk, hogy még nincs vége... Szükség van a segítségre!

  

  

Adományozók listája

2018-07-12 V.A.S. Lady 10 000Ft :)
2018-07-12 Gergő 10 000Ft Hajrá! :)
2018-07-18 Márti 5 000Ft
2018-07-18 Adri 5 000Ft
2018-07-25 Anita 2 000Ft
2018-07-25 Szabina és Gábor 5 000Ft Hajrá Dodo! Megcsinálod!:)
2018-07-26 Ági/Mau/Lea 5 000Ft
2018-08-03 Szani, alias Kemény 10 000Ft Minden tiszteletem és elismerésem Dóri! Ügyes voltál! ;)

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

 • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
 • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
 • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
 • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
 • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
 • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
 • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
 • Önkéntes munka végzése
 • Csapatos vállalások
 • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.