Zalavári Noémi

Karácsonyi ajándék

Ne magadnak kérj ajándékot
December

Idén nem magamnak szeretnék karácsonyi ajándékot kérni, hanem azoknak, akiknek előrébb viheti az életét a töredéke annak amit én szoktam kapni.

Bárkitől, bármilyen ajándékot kapsz, egyet ne feledj:

Vannak mögötted.

Csak szerencsés voltál, hogy te kerültél a sor elejére az osztásnál. Valaki sosem kerül sorra.

Tegyél érte, hogy ne így legyen!Felajánlásod a Van Esély Alapítványhoz kerül.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Sorsokban gondolkodunk

Hiszünk benne, hogy mindenki magában rejti a kulcsot a változáshoz, legyen szó Rólad vagy egy hajléktalan emberről. A Van Esély Alapítványnál azért dolgozunk, hogy egy-egy otthontalan embernek, családnak meg tudjuk adni azt a kezdő lökést, ami kivezeti kilátástalannak tűnő helyzetéből.

Esélyteremtő beruházás, hogy mindannyiunknak jobb legyen

Követeink most azért gyűjtenek, hogy néhány újabb hajlék nélkül élő embernek, súlyos lakhatási szegénységben élő családnak tudjunk összetett segítséget nyújtani. Adományaitok révén finanszírozzuk a szakmaszerzést, munkaeszközhöz jutást, fizetjük a szakmai támogatást biztosító szociális munkás díját és az esetmegbeszélő csoportokat. A hajléktalan emberek legtöbbször súlyosan traumatizáltak, ezért mostantól a megrázó életutakat feldolgozó egyéni-, és családterápiát is biztosítanánk.

  • Hiszel abban, hogy sorsunkat mindannyian alakíthatjuk?
  • Szeretnéd, hogy a pszichoterápiás lehetőségek a legszegényebbekhez is eljussanak?
  • Fontosnak tartod, hogy aki szeretne, tanulhasson, dolgozhasson, elindulhasson és haladhasson előre?

Ha igen, kérjük támogasd programunkat!  Ha Te hiszel bennük, a hajléktalan emberek újra hinni kezdhetnek önmagukban.

Adományaitokat egy-egy konkrét személy vagy család támogatására fordítjuk, vagyis képzési támogatásra, munkaeszköz beszerzésére, szociális munkás-, és terápiás segítségnyújtásra, valamint a segítők szakmai háttér-támogatására költjük.

Egy ilyen egyedi program  kb. 300-450 ezer forintba kerül. Ez az esélyteremtő beruházás sokszorosan megtérül a társadalom, vagyis mindannyiunk számára, hiszen általa adófelhasználóból adóbefizetővé válhat egy jelenleg hajléktalan ember.

Az adományaitok felhasználásáról, a program alakulásáról és a támogatott emberek sorsáról részletesen beszámolunk majd nektek a facebookon.

Adományozók listája

2018-10-22 Zalavári Noémi 5 000Ft
2018-10-26 Tatjana 5 000Ft
2018-10-26 Judit 5 000Ft
2018-12-11 anonym 10 000Ft Remélem, tudunk többet tenni egymásért!

Kapcsolódó esemény - Ne magadnak kérj ajándékot

2018-12-31

Kellemetlen, ha olyan ajándékot kapsz, amire nincs szükséged? Nem fér el a polcon a huszadik váza, a tizedik salátástál, vagy egy újabb olyan kozmetikai csomag, amit nem használsz? Nem tudod, hogy mi a jobb: az őszinteség vagy a tettetett öröm, amikor olyan könyvet/DVD-t/játékot kapsz, ami már megvan Neked, vagy olyan pulóvert/nyakkendőt/ruhát/dísztárgyat/ékszert, ami nem tetszik? Te is úgy gondolod, hogy az ezekre költött pénznek sokkal jobb helye lenne egy civil szervezetnél, aki az összeget egy Jó Ügyre fordítja? Szeretnéd megkímélni családtagjaidat a fejtöréstől, amit a karácsonyi ajándékozás okoz, de mégis meghagyni nekik az ajándékozás örömét?

Ha a fenti kérdésekre igen a válasz, csatlakozz kampányunkhoz, és kérd meg hozzátartozóidat, hogy az idei ünnepre NE NEKED vegyenek ajándékot, hanem az arra szánt összeget ajánlják fel egy Jó Ügy javára, amit Te javasolsz nekik!

Ne feledd: a Karácsony nem a Te születésnapod! Az ajándékok vásárlása helyetti adományozás mindenki számára szebbé teheti a Szeretet Ünnepét!