Niki

Kennelre fel! ????

Egyéni események
folyamatos

Önkéntes vagyok a Pomázi menhelyen. ❤
Szeretnénk támogatást szerezni a következő projekhez ???????????? Ha tudsz egy kevéssel segíts, hogy minél több négylábúnak tudjuk biztosítani a szebb jövőt ????????????
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Kennelre fel!

Egyesületünk 1995-ben alakult és 2001-től működtetjük kutyaotthonunkat Pomázon, az önkormányzattól 20 évre kapott területen. Folyamatosan mentjük a gazdátlanná vált, bajba került kutyákat, akiknek teljes ellátásáról gondoskodunk (oltás, chip, ivartalanítás, orvosi beavatkozások). Mindenkinek igyekszünk gazdát találni, de akinek nem sikerült, arról szeretettel gondoskodunk élete végéig. Segítséget nyújtunk nehéz anyagi helyzetben lévő gazdáknak (orvosi költség, élelem). 24 iskolával állunk szerződésben az 50 óra közösségi munka tekintetében, valamint nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékének oktatására is, hiszen a gyerekek megtanulnak másokról gondoskodni, kialakul egy felelősségérzet a kiszolgáltatott helyzetben lévők iránt, megtanulják elfogadni más élőlény szokásait, ami később az emberi társadalomban is segít a másság elfogadásában.

A jövőbeni terveink között szerepel a cicák védelme is. A kutyusok mellett helyet biztosítanánk a városszerte elszaporodott cicák számára is az ivartalanítás vagy műtéti beavatkozások utáni lábadozás idejére, mielőtt visszahelyezzük őket az eredeti élőhelyükre.

Kennelre fel!

Szeretnénk 2 kutyakennelt és 2 cicakennelt vásárolni a régi és az új terveink megvalósításához.
Költségek:
2 m*4 m kutyakennel szállítással 157.200 Ft * 2 db =314.400 Ft
2,5 m*2,5 m cicakennel szállítással 110.000 Ft * 2 db =220.000 Ft
összesen 534.400 Ft.

Ezek megvalósításához kérjük a segítségeteket!

Adományozók listája

2019-09-15 ???????????? az összeg nem publikus Nagyon szívesen adnék többet s ha lesz lehetőségem meg is teszem.Remélem sokan leszünk akik adunk sok sikert eme nemes ügyért..
Egy kutya és cica imádó család Pomázról
????????????????????pacsi minden segitőnek

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-01-01

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.