Bánó Péter

Két keréken a Ronald Házakért

McDonald's BringaMánia Tour de Balaton
2019.05.18

Személyesen ismerem a Ronald Házak tevékenységét, és tudom, mennyit jelent az ott lakó gyerekeknek és családoknak a barátságos, megnyugtató, otthonos környezet. A Balaton körbebiciklizésével szeretném én is segíteni az alapítványt az ezzel kapcsolatos céljai elérésében.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Bringázz a Ronald Házakért!

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány az általa Budapesten és Miskolcon fenntartott apartman házaiban olyan családok számára biztosít térítésmentes lakhatást, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. A Ronald Házak az idén 25 éves Alapítvány fennállása óta több mint 11 000 családnak váltak hosszabb-rövidebb időre szerető otthonukká.

Az idei évben felajánlott adományokból a Miskolci Ronald Ház szobáinak megszépítését szeretnénk megvalósítani. A tapasztalataink alapján fontos, hogy a gyermekek figyelmét a betegségről el tudjuk terelni és ebben sokat segítenek a mesék. Ez a gondolat adta az ihletet, mi szerint minden szobához egy – egy tündérről szóló mese íródik, melyek történetei elevenednek meg a szobák falain, valamint a Ház folyosóin. A mesékből foglalkoztató füzet és mesekönyv is készül, melyet a gyerekek lapozgathatnak.

Célunk, hogy a Követek és támogatóik segítségével előteremtsük a szükséges 3.000.000 Ft-ot.

Adományozók listája

2019-03-09 Ági 15 000Ft Hajrá! Szép időt és biztonságos célba érést!! :-)
2019-03-25 Tibor 10 000Ft Péter örömmel üdvözöllek a balatoni csapatban, jó felkészülést és jó tekerést!
2019-04-10 Kozák Judit 5 000Ft Sportolni jó, de jó ügyért sportolni még jobb! Sok sikert kívánok hozzá!!
2019-05-16 V.Móni 5 000Ft Hajrá!

Kapcsolódó esemény - McDonald's BringaMánia Tour de Balaton

2019-05-18

Öt táv, kétkeréken, minden korosztálynak!

A McDonald's BringaMánia Tour de Balaton öt távon vár, így biztosan megtalálod a számodra megfelelő túrát.

A Tour de Balaton egy kellemes bringatúra, nem verseny! 

Egy bringás túra, túra tempóban, a Balaton körüli bringaúton, ahol el lehet indulni csapatban, de lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik önállóan szeretnék teljesíteni a távot, szabadon választott 15-30 km/h-s tempóban. A közös túra hatalmas élmény, de nem mindenki szereti, mi mindent megteszünk azért, hogy mindenki jól érezze magát, az is aki imád csapatban haladni, és az is, aki nagyobb lendülettel falná a kilométereket.