Hegedüs Jánosné

"Ki szívét osztja szét, ő lesz a remény!"

" Új Nap - Új Remények!" 2019
2019.10.05.

Nyitott szív! Segítő szándék! 365 nap az évben: 365 alkalom a nehézsorsúak megsegítésére, s a fiatalok szárnybontogatásának pozitív irányba terelgetésére.

Hegedüs Jánosné vagyok, s 2017 szeptembere óta minden nap azon mukálkodom, hogy a városunkban és kistérségünkben élő hátrányos helyzetű rétegek számára könnyebbé tegyem a mindennapokat, s egyesületünk szervezeti hátterének, s vezetőségünk irányításának háttértámogatásával, partnereink juttatásai révén, s önkénteseink támogató munkájával az év 365 napján juttatunk jelenleg napi kb. 30 család, azaz 150 fő részére különféle élelmiszereket, alkalmanként ruhákat, egyéb tárgyi adományokat esélyegyenlőségük megteremtésének, boldogulásuk megsegítésének céljából. Másik fontos szívügyem a fiatalság hagyományokat örző, értékeket továbbvivő és teremtő képességének minél soksoldalúbb "útra indítása" a felnőtt létben. Mindkét "jó ügy" érdekében a jelenleg egyre növekvő lehetőségeinkhez egy saját, nagyobb méretű helyiségre, saját szállítóeszközre lenne szükségünk, amit követként magam is támogatni kívánok. E cél eklérése érdekében részt veszek egy különleges sétán, az "Új Nap - Új Remények" program keretében!

Közös érdekünk, a minél "élhetőbb" helyi társadalom kialakítása, kérem aki teheti, támogassa ebbéli törekvéseinket!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Legyél Te is Önkéntes - Legyél Te is részese!

A „Segíts, hogy segíthessünk”- Fiatal önkéntesekkel a társadalomért programunknak

Kapni jó, de adni még jobb! Légy részese Te is nagyszabású ifjú önkéntesekkel szervezett adományozó tevékenységünknek, kulturális értékteremtésünknek!

Sokrétű, színes napi gyakorlatunkban a szociális és az ifjúságügy emelkedik ki markánsan.

  1. 2017 szeptember 04-e óta az év 365 napján természetbeni adományt osztunk szét a nehéz sorsú családok közt (2018-ban 32.000 kg).
  2. Ifjúsági korosztályunk egyénileg értékes, társadalmilag hasznos komplex személyiséggé fejlesztését tűztük ki célként.

Fiataljaink

  • folyamatosan sajátítják el képviselt értékeinket
  •  részesei a szociális feladatokat ellátó tevékenységeinknek
  • önkéntesként részt vesznek szervezetünk mindennapi életében
  • „külön világukban” számukra megfelelő programokon vesznek részt, megmutatják tehetségüket, építik közösségüket

E tevékenységeink folyamatosan növekvő tendenciát mutatnak:

  • bővül az adományozói kör, nő az adományok mértéke, s az adományozottak köre
  • ifjúsági tagozatunk tagjainak száma felfelé tendál
  • érdekes, izgalmas online tanulási tartalmakat, tehetségfejlesztést, kulturális értékteremtő közösségépítést megvalósító programok száma gyarapszik

A Mi „Jó Ügyünk”: Egy saját helyiség (2,5 millió Ft) és egy saját autóhoz jutás(1 millió Ft) révén, mely 3,5 milló forint összegyűlt adományt igényel, az eddigiek folytatása, szélesebb körű társadalmi projekt megvalósítása, mely az esélyegyenlőség megteremtését szorgalmazza a jövő generációjának lehetőségeképpen, s a hátrányos rétegek felzárkózását segítve, az infrastruktúránk bővítése révén, melyhez ötmillió forintra van szükség.

Programjaink mindenkor nyitottak, Te is a részesévé válhatsz!
 

 

Adományozók listája

2019-09-01 Császár Zsuzsanna 2 000Ft Mindenkinek jó gyűjtést kívánok!
2019-09-06 Frick József 1 000Ft Csak ügyesen!
2019-09-06 Szibler Sándor 2 000Ft Hajrá!
2019-09-07 Rácz Istvánné 2 000Ft Minden Elismerésem !
2019-09-07 Lóránt Regina Gréta 1 000Ft Sok sikert!
2019-09-08 Tamásiné Endrédi Zsuzsanna 1 000Ft Szuperek vagytok!
2019-09-17 Hegedüs Jánosné 1 000Ft Sok Sikert !!
2019-09-29 Szabó Judit 10 000Ft Előre a jó célokért!

Kapcsolódó esemény - " Új Nap - Új Remények!" 2019

2019-10-05

Az „Új Nap - Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az esemény koncepciója, szellemisége két gondolat köré épül: az éjszakát követő hajnal, napfelkelte, amely a jövőbe vetett reményt, optimizmust jelképezi, valamint a közös séta, amely az egyének és szervezetek közötti együttműködést mintázza. Mindez minden politikai felhang nélkül, kizárólag a civil szervezetek tevékenységére és az adománygyűjtésre koncentrálva.

A hajnali séta tervezett dátuma 2019. október 5. (szombat). Helysznei: Budapest, Székesfehérvár, Eger, Debrecen Veszprém és Pécs.
A budapesti séta tervezett útvonala a Széll Kálmán tértől a Gellért hegy tetejéig lesz (kb 3,5 km, akadálymentes útvonal).  A tervezett indulási időpont 5.00 h, a napfelkelte időponjta 6.48 h, a program napfelkelte után egy közös reggelivel zárul.

"Az éjszaka és a nehézségek még soha nem győzték le a napfelkeltét és a reményt."
(Bernard Williams)​