Németh Marianna

Kincsvadászat Kerecsenden

Egyéni események
folyamatos

Németh Marianna vagyok, 23 éves, útkereső. :) Egy véletlen kapcsán csöppentem bele a kerecsendi táborokba 2017 nyarán. Gyerekkorom óta rengeteg táborban voltam résztvevőként és szervezőként is, mégis a kerecsendi táborok egészen különlegesek számomra. Szeretem a gyerekek által és velük együtt megtapasztalt őszinte, vicces és szabad légkört, amit az életem többi területén kevésszer élhetek át ennyire mélyen. Az ottani játékok, közös éneklések és a gyerekek szavajárása a nyaram kedvenc történéseinek egyike.
Ezért szeretném követként támogatni a Világítani Fogok közösségét, hogy az idei táborban is vehessünk fagyit, dinnyét, el tudjunk menni kirádulni, tudjunk főzni közel 130 emberre és emellett minőségi programokat is szervezhessünk megfelelő szakemberekkel, amit a gyerekek is élveznek majd.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Kincskeresés! – Nyári tábor Kerecsenden

Az időszámítás nálunk tábortól táborig tart, ugyanis ez az a program, amit a gyerekek a leginkább várnak minden évben, mivel legtöbbjüknek nincs lehetősége nyaralni.

Ezért idén is támogatókat keresünk a kerecsendi  gyerekeknek szóló, 24. nyári táborunkhoz (2019. július 14-19.) és az évközi programjainkhoz, melyeket a Kerecsendi Római Katolikus Egyházközség és az önkéntesekből álló Világítani Fogok Egyesület szervez. Az idei táborban közösen alkotunk és játszunk drámapedagógiai, fotós, zsonglőr és szociális cirkuszi módszerekkel vegyített élmények, programok során, folytatva a tavalyi Legyen tiéd a színpad! projektet is.

A Világítani Fogok Egyesület 2018-ban alakult meg Kerecsenden. Tevékenysége a Világítani Fogok Közösség munkájának folytatása, kibővítése. A közösség közel 20 évig szervezett Kerecsenden gyerektáborokat, elsősorban a település hátrányos helyzetű, szegény gyermekeinek és fiataljainak.

Az összegyűjtött támogatást a gyerekek, fiatalok és az önkéntesek heti étkezésére, a programok anyagköltségére, fizetős programokra (pl. kirándulás), valamint meghívott vendégeink utazási költségére és tiszteletdíjára fordítjuk.

Mindenki egyedi és különleges! A gyerekek a táborban és a hétvégéinken, elfogadó közösségben megélhetik, hogy egyformán értékesek, valamiben ügyesek, idén az egyéni értékek kerülnek fókuszba a programjainkon.  Legalább 80-100 gyerkőc várja idén is a nyári táborunkat. Mivel a közösségünk önkéntes szerveződésű, a tábor költségeit és az évközi programjaink nagyrészét magánadományokból fedezzük, ezért idén is számítunk a Te segítségedre is!

A célzott összeg 1 630 000 ezer forint. Ehhez kérjük a támogatásodat!

Köszönjük, hogy támogatsz minket és elviszed jó hírünket is! A Világítani Fogok tevékenységéről további információkat facebook oldalunkon találsz!

Link a filmhez: https://www.youtube.com/watch?v=deO2cUtChPw&t=22s

Adományozók listája

2019-06-10 Horváthné Farkas Alexandra 5 000Ft ☺️
2019-06-11 :)? 10 000Ft Hajrá, hajrá! :)
2019-06-11 Piser 5 000Ft
2019-06-11 Ez egy jó cél 20 000Ft
2019-06-12 anonym 15 000Ft Sok sikert Mariann!:)
2019-06-13 anonym 12 345Ft Ez tényleg egy támogatni való ügy. Hajrá! :)
2019-06-13 matyesz 5 000Ft
2019-06-13 t 50 000Ft amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek.
2019-06-14 anonym 40 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.