Kocogó Teknős

Kocog a Teknős a Szurikátáért

34. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál
2019.09.28.-29.

Miért futok?
Nem régóta, mindössze másfél éve űzöm ezt a sportot, amiről előtte meg voltam győződve, hogy utálom... Ez a nézetem gyorsan megdőlt, és óriási szerelem lett a futás! :) Majd jöttek a versenyek, 5 félmaraton, sok kisebb verseny...és most életem eddigi leghosszabb távja, a 30 km vár rám!

Na és a cukorbetegség?
A cukorbetegséggel sokkal régebbre nyúlik a kapcsolatom, mint a futással, ugyanis 13 éve diabéteszes vagyok, ebből 6 éve inzulinpumpás, és 1 éve szenzort is használok.

Miért a Szurikáta?
Jó ideje céljaim közt szerepelt, hogy jótékony futó legyek, így valami nemesebb célt adjak a futásaimnak a saját határaim feszegetésénél, és a Szurikáta Alapítvány felhívása cukorbeteg futóként azonnal felkeltette az érdeklődésem.
Tapasztalatból tudom, hogy fiatal felnőttként sem egyszerű megbirkózni ezzel a diagnózissal, kisgyerekként, illetve az ő hozzátartozóikként pedig sokszorosan nehéz lehet!

Ezért szeretném kampányommal támogatni a Szurikáta Alapítványt, hogy segítséget nyújthassanak azoknak a gyerekeknek és családoknak, akiknek a cukorbetegséggel kapcsolatos nehézségekkel kell szembenézniük.
Értük fogom futni a 30 km-t a Spar Maraton Fesztiválon!

Kérlek, ha szimpatikusak az alapítvány törekvései, támogasd Te is őket!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss Szuri, fuss! - a cukorbeteg gyerekekért

Mi azért dolgozunk a Szurikáta Alapítványnál, hogy mindig ott lehessünk, ahol egy cukorbeteg gyereknek szüksége van segítségre! A kórházban, óvodában, iskolában…

A gyermekkori cukorbetegség ijesztő előzmények nélkül, egyik napról másikra bukkan fel egy gyermek életében. Innentől kezdve inzulinkezelésre szorul élete végéig. A betegség megjelenése minden család számára nagy megrázkódtatást és fájdalmat okoz.

Ezért:

  • ott vagyunk minden héten az 1. számú Gyermekklinikán diagnosztizált gyermekek kórházi ágya mellett, hogy erőt és reményt adjunk a kétségbeesett családoknak.
  • ott vagyunk, hogy senkinek se higgyék el és semmilyen nyomásra se fogadják el, hogy gyermeküknek nincs joga ugyanúgy óvodába, iskolába járni, mint a nem diabéteszes társainak
  • ott vagyunk, hogy ez ténylegesen meg is valósulhasson és ehhez minden segítséget megadunk a pedagógusoknak és a családoknak egyaránt.

Mennyibe kerül egy jó szó?

Mit ér egy bátorító mosoly vagy ölelés?

Mi az értéke annak, ha egy traumán átesett gyerek visszatérhet a saját óvodai, iskolai közösségébe?

Nem tudjuk, csak azt, hogy hetente újabb és újabb gyerekek és családok élik át a diabétesz okozta traumát, ami mellett nem mehetünk el segítségnyújtás nélkül.

Támogasd ezt a missziónkat a Szurikáta Alapítvány elkötelezett jótékony futóinak vállalásán keresztül.

A Te adományod teszi lehetővé, hogy még egy diabéteszes gyereken segíteni tudjunk!

 

Adományozók listája

2019-09-06 anonym 1 000Ft
2019-09-09 Kocogó Teknős család az összeg nem publikus
2019-09-15 anonym az összeg nem publikus
2019-09-24 anonym 2 000Ft Büszke vagyok! Csak így tovább!
2019-09-24 anonym az összeg nem publikus Hajrá, Boc!
2019-09-24 anonym 2 000Ft Harmincasok. :)
2019-09-27 anonym 5 000Ft
2019-10-02 anonym 11 000Ft

Kapcsolódó esemény - 34. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál

2019-09-28

Magyarország legnagyobb futóünnepe rád is vár. Fuss maratont Budapesten, ezen a gyönyörű és változatos útvonalon, sok ezer futótársaddal együtt! 
Ha még soknak találod, hogy egyéniben teljesítsd, akkor vár a 30 km-es táv!
Vagy fuss egy gyors tizest! 
De akár párban és 4 fős váltóban is célba érhettek.