Kertvárosi Kamra

Közösségi adománygyűjtés a közösségi mezőgazdálkodásért

Ne magadnak kérj ajándékot
December

Karácsonyra készülődve a Kertvárosi Kamra kampányt indít a felesleges ajándékozás és felelőtlen pénzköltés csökkentésére és a jótékonyság növelésére, gyere, Te is tarts velünk!

Hogy mi a cél? Egyszerre csökkenteni a világméretekben eluralkodó túlfogyasztást és egyben támogatni egy civil szervezetet, amelyik szerintünk igazán izgalmas és jó dolgokkal foglalkozik: a Tudatos Vásárlók Egyesületét.

Hallottál már a méltányos kereskedelemről? A közösségi mezőgazdálkodásról? Esetleg az élelmiszer önrendelkezésről? Mind-mind napjaink fontos témái, amelyekről bővebben a honlapjukon olvashatsz.

Nekik köszönhetjük az átadópontunk létrejöttét és szeretnénk, ha a TVE által kifejlesztett egyedülálló képzési és fejlesztési program minél szélesebb körben elérhetővé válna, hogy a közösségi mezőgazdálkodás elterjedjen és felvirágozzon.

Mit szólnál, ha idén kevesebbet költenél karácsonyi ajándékokra és kicsivel többet adományozásra?

Ha egyetértesz az akció céljaival, ha szeretnél segíteni nekünk a tudatos fogyasztás elterjesztésében, nincs más dolgod, mint a TÁMOGASS gombra kattintva közvetlenül nekik utalni a kívánt összeget. Sok kicsi sokra megy!
Köszönjük:

Németh Ildikó
Kertvárosi Kamra
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Méltányos kereskedelmet – mindenhol és mindenkinek!

Vásárlói döntéseinkért globálisan és helyben is felelősséget vállalunk – hiszen a pénzünk szavazat. Ha rajtunk múlik Magyarországon még több fairtrade és közösségi mezőgazdaság lesz.

A méltányos kereskedelem, fairtrade, egy olyan igazságos kereskedelmi rendszer, amely bizonyítottan hozzájárul a fejlődő országokban élő kakaó, kávé, tea, déligyümölcs termelők életének jobbá tételéhez és a környezeti fenntarthatósághoz. 2016-2017-ben a TVE kampányt indít azért, hogy meggyőzze a legnagyobb magyar szupermarketláncokat, hogy üzleteikben a fairtade, méltányos kereskedelmi termékek széles köre elérhető és könnyen megtalálható legyen, és így vásárlásainkkal, forint szavazatainkkal könnyen támogathassuk a méltányos körülmények között termelőket.

A TVE évek óta keményen dolgozik a közösségi mezőgazdálkodás rendszerének hazai elterjedésén. Hisszük: ez méltó megélhetést nyújt a gazdának, egészséges és finom élelmiszert a fogyasztónak, egyensúlyban van a környezettel. A TVE egész Európában egyedülálló képzési és fejlesztési programot hozott létre, közel húsz közösséggel dolgozunk, melyek közül többen a TVE képzésének segítségével indultak. Szeretnénk folytatni a közösségi mezőgazdaság elterjesztését és felvirágoztatását.

                

Adományozók listája

2016-11-26 Lilla az összeg nem publikus
2016-11-26 anonim 5 000Ft
2016-12-08 Tico 2 000Ft