Dovák Dávid

TÁMOGASS!

Kültéri kondiparkot a Csanyikba MINDENKINEK

Egyéni események
folyamatos

Életem és szerencsére munkám szerves része a sport, a sportolás. Kihagyhatatlan velejárója a mindennapjaimnak. Örömmel fogadtam el Páhi Kitti és Makai Andris felkérését, amit sportbaráti kötelességem és kültedéstudatom okán sem utasíthattam vissza.
Az őszi-téli szezon során sportolással töltött óráim 90%-át kerékpáron töltöm, így nem is olyan egyszerű helyet szorítani a futásnak, de ígérem, hogy heti két alkalmat szentelek a futócipőmnek!
A Csanyik a legtöbb miskolcinak, s főleg miskolci sportolónak egyet jelent a természetközeli sport élményével, a sportolás rajtkövével. Futók, bringások, túrázók itt lépnek be a Bükk kapuján. Nem is lehetne egy ilyen parknak ideálisabb helyszínt találni a Majális parknál.
Kérlek, segíts erődhöz mérten, hogy egy ilyen nemes társadalmi összefogás révén még több lehetősége lehessen a miskolciaknak a testmozgásra, az egészségesebb életre!
Előre a jó ügy érdekében!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Kültéri Kondiparkot Miskolcon a Csanyikba

Egy kültéri kondiparkot szeretnénk megvalósítani Miskolcon a Csanyikban. A kültéri kondiparkot a megépülés után, közösségi használatra adjuk át  és mindenki számára elérhetővé fogjuk tenni.

Amennyiben szeretnél  a természet közelségében korszerű, biztonságos eszközökön erősíteni, és mindezt INGYENESEN, akkor a Te adományodnak is itt a helye.

Adományozók listája

2018-10-20 Vaszkun Anita 10 000Ft
2018-12-18 Fuss Érte! Versenyzők 32 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.