Hajdú Lilla

Kutyaházat minden kutyusnak!

Egyéni események
folyamatos

A kutya az ember legjobb barátja.
Mégis rengeteg ember hagyja magára barátját ezért róluk másoknak, nekünk is, kell gondoskodnunk. Ha te is így érzel, kérlek csatlakozz a kampányunkhoz és támogasd a kitűzött cél elérésében.

Én pedig megfogadom, hogy én is kilátogatok egy menhelyre és tartalmas időt töltök az ott élő kutyusokkal, amiről minden támogatómat, aki a nevét is vállalja, értesítem is :)

Együtt több kutyusnak tudunk házat építeni!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fáztál Te már igazán?

Több száz négylábú néz szembe a hideg téllel kutyaház nélkül. Fogjunk össze, gyűjtsünk össze minél többet kutyaházak készítésére!

A Cofidis Magyarország és a Hangya Közösség összefogott és követek segítségével adománygyűjtést indít 5 db kutyaház elkészítésére. A cél 200 000 forint összegyűjtése, amit a Cofidis Magyarország megtízszerez. Sőt! Minden további, a célon felül érkező támogatási összeg még több kutyaházat jelent a hidegben vacogó kutyáknak!

December 9-ig egy közös jótékonysági akció keretében minimum 55 kutyaházat tudunk biztosítani fedél nélkül, menhelyen élő kutyáknak, azonban minden ezen felül befolyt összegből további kutyaház épül.

 

    

A jótékonysági kampány záróeseményén lehetőség nyílik a kutyaházak festésére, kutyás programokon való részvételre és ezzel is támogathatjátok a Jó Ügyünket!

Helyszín: NOHA Alkotóműhely (1137, Budapest, Pozsonyi út 12)

Időpont: 2017. december 9. (szombat) 10:00 – 14:00

Program: Kutyaház festése, kutyajáték készítő workshop és izgalmas előadások örökbefogadással és egyéb tudnivalókkal kapcsolatban.

Adományozók listája

2017-11-23 Era 10 000Ft Sok sikert!
2017-11-27 anonim az összeg nem publikus
2017-11-27 Zsanna 5 000Ft