LatinPower

LatinPower

Egyéni események
folyamatos

Amigos and Amigas,

Everything is possible when a bunch of good friends decide to get on the bike and do the El Camino to the Sun City. We are gathering our Latin and Hungarian forces for a very good cause: to give a chance for the tiniest human lives on earth to LIVE.
Don't forget, every single bit counts, and BP employee donations will be doubled!

We are the world, we are the children!

Bármi lehetséges, ha egy csapat jó barát biciklire pattan és nekivág az "El Camino"-nak Szegedre. Egy nemes ügy érdekében egyesítjük latin és magyar erőinket: hogy a legkisebb emberi életeknek esélyt adjunk ÉLNI. Ne feledjétek, minden apró adomány számít és a BP alkalmazottak adományai megduplázásra kerülnek.

Gracias! Thank you! Köszönjük!

Berta Arranz
Diana Antal
Ignacio Benjumea
Jesus Diaz Dominguez

Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Pedálozás az újszülöttekért

Néha egy emberi élet csak másodperceken múlik. Odaér a segítség, vagy sem? Mennyire soknak tűnik az idő, míg egy mentőautó megérkezik egy súlyos esethez. És mennyivel nehezebb a várakozás, amikor egy apró élet a tét.

Képzeld el, hogy egy rokonod, vagy barátod, aki most sikeres és egészséges, egykor hamarabb született  meg  a vártnál és még nem voltak adottak a feltételek ahhoz, hogy elkezdje életét. Lehet, hogy akkor őt is megmentette valaki. Talán épp egy koraszülött mentő csapat, amely a nap 24 órájában készen áll arra, hogy segítsen.

Nonprofit Alapítványunk ezekért a csepp, még életre nem kész babákért van. Szolgálatunk Dél-Magyarország 3 megyéjéből – Bács-Kiskun, Békés, Csongrád – 25 éve menti az életveszélyben lévő koraszülötteket és szállítja a régió újszülötteket ellátó központjaiba a szegedi Gyermekgyógyászati Klinikára, valamint a kecskeméti és a gyulai Perinatális Intenzív Centrumokba. A mentettek száma megközelíti a 20 ezret.

Az élet első perceiben, óráiban történt mentés elmaradása e gyermekek életkilátásait és a későbbi évek életminőségét, azaz hogy testileg és szellemileg ép lesz vagy károsodott, döntően meghatározza.

Az Alapítvány másik fő feladata a Tanácsadó és Továbbképző Központjában végzett egészségnevelő foglalkozások 14 éves korosztálytól kezdve a koraszülés megelőzése témakörben. Az elmúlt másfél évben több, mint ezer diák, védőnők, pedagógusok és iskolapszichológusok vettek részt ezeket az alkalmakon.

Az állami támogatás a kiadásoknak csak 64%-át fedezi, a hiányzó több mint 30%-ot - elmúlt két évben 30, ill. 31 millió forint - adó 1%-ból és egyéb más adományokból fedezi az Alapítvány.

Adományozók listája

2017-09-19 Diiiii 3 000Ft xxx
2017-09-19 BenceBP 5 000Ft
2017-09-19 Ber 3 000Ft
2017-09-20 Arnaud 1 000Ft
2017-09-20 Jesús BP 5 000Ft
2017-09-20 Kati Markó - BP 5 000Ft You will rock it!!
2017-09-20 Felix 3 000Ft Good luck!
2017-09-20 anonim 3 000Ft