Elek Ágnes Borbála

Legyél szikra Kerecsenden! Világíts Te is!

Egyéni események
folyamatos

Elek Ági vagyok, pszichológusként dolgozom, főleg gyerekekkel. Olyan szerencsém van, hogy Kerecsenden nőhettem fel, így az első táborokban még résztvevő voltam.

A kerecsendi önkénteskedés valami olyasmi, ami mindig új erővel tölt fel. Igazi FLOW, teljessé és értelmessé teszi az életemet. Folyamatos tanulás: másokról, magamról, az elfogadásról. Az életöröm, spontaneitás, humor és őszinteség a nagy ajándékcsomag néhány része, amit a kerecsendi barátainktól kapunk minden alkalommal, mikor velük vagyunk, és amiért nagyon hálás vagyok.

Amit mi igyekszünk megerősíteni a gyerekekben (a táborok során is), az, hogy fontosak, egyedülálló értékességük van, és a bennük lévő képességeket ki tudják bontakoztatni egymás javára.

Szerintem ebbe érdemes befektetni!
Ha szerinted is, legyél szikra!!!! :)
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Legyél szikra Kerecsenden!

Támogatókat keresünk  a kerecsendi  gyerekeknek szóló  22. nyári táborhoz, és az évközi programokhoz, melyet a Kerecsendi Római Katolikus Egyházközség és az önkéntesekből álló „Világítani fogok” csoport szervez. Az idei tábor neve „Az indián kaland”.

A „Világítani fogok” egy évek alatt szerveződött, főként fiatalokból álló önkéntes csapat. Bár az ország különböző helyein lakunk, van egy közös pont és egy közös cél, s ez a heves megyei Kerecsendhez köt bennünket. 
Táborokat, közösségi programokat szervezünk ma már főleg a falu hátrányos helyzetű gyermekei, illetve egyre inkább családjaik számára is.

Az időszámítás nálunk tábortól táborig tart, ez az a program, amit a gyerekek a leginkább várnak minden évben, mivel legtöbbjüknek nincs lehetősége nyaralni.

Az összegyűjtött támogatást a gyerekek és önkéntesek heti étkezésére, a programok anyagköltségére, fizetős programokra, valamint meghívott vendégeink utazási költségére fordítjuk. Nagyjából  80 lurkó várja idén is a tábort. Eddig már van néhány ígéretünk az anyagi háttérrel kapcsolatban, az egyházmegye és magán adakozók is támogatják a tábort. Azonban a biztos kezdéshez szükségünk van a Te segítségedre is!

Szeretnénk a tábor végén nem egy évre búcsúzni a gyerekektől, a reményünk tehát az, hogy a következő éves programokhoz is sikerül egy kis anyagi tőkét gyűjtenünk!

Mivel saját bankszámlaszámmal még nem rendelkezünk, az Opál Tehetséggondozó Alapítvány támogatásával, az ő bankszámlájukra gyűjtünk. Nagyon köszönjük nekik a lehetőséget! 

A célzott összeg 500 ezer forint. Ehhez kérjük a támogatásodat!

A tábor július második hetében lesz, így szorít minket az idő. Köszönjük, hogy támogatsz minket! Csoportunk tevékenységéről további információkat facebook oldalunk találhatsz.

 

  

  

Adományozók listája

2017-06-22 Anonim 2 500Ft Csodálatos kezdeményezés, hajrá!
2017-06-22 H 10 000Ft
2017-06-22 anonym 3 000Ft Nagyon sok sikert!
2017-06-22 Gábor az összeg nem publikus Talán ez is segít.
2017-06-23 -- 10 000Ft Csak így tovább!
2017-06-23 Attila 5 000Ft Hajrá, sok sikert a táborhoz! :)
2017-06-24 anonym 10 000Ft Kedves Ági !
Ha a táborban nem is tudok ott lenni, mindig szeretettel gondolok a Kerecsendi gyerekekre. Sok sikert a továbbiakhoz !

Vica
2017-06-24 anonym az összeg nem publikus Nagyon jó táborozást kívánok. Használjátok egészséggel
2017-06-24 TMS 30 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.