Elek Judit Sára

Legyél velünk szikra!

Egyéni események
folyamatos

Elek Judit Sára vagyok, zenei-bölcsész területen mozgok, ezek mellett kamaszkorom óta önkénteskedek gyerekekkel foglalkozó kezdeményezésekben, illetve kerecsendiként az első tábortól jelen vagyok az otthoni szervezésekben is.
A nyári tábor jelenti a legintenzívebb közösségi együttlétet, amikor a legtöbb elfogadást, türelmet, szeretetet tudjuk egymásnak adni. Ez az egymásról való tanulás egyszerre ajándék és kötelesség is, amit csak egyre jobban, és jobban szabad csinálni, viszont ennek a lelki mellett anyagi vonzata is van.
Én azért lettem követ, mert szerintem sok olyan ismerősöm, és ismerősömismerőse van, aki átérzi ennek a jó ügynek a fontosságát, és tud segíteni.
70.000 forintot tűztem ki célul magamnak. Ha sikerül elérni, nem csak én fogok örömtáncot járni, és
nem csak annak lesz ez bizonyítéka, hogy bármi van, közösen meg tudunk valósítani jó célokat,
hanem ~80 gyerek lesz hálás azért a szuper egy hétért, ami így létrejöhet.
Ez pedig tényleg nagy dolog. Segítesz egy kicsit?
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Legyél szikra Kerecsenden!

Támogatókat keresünk  a kerecsendi  gyerekeknek szóló  22. nyári táborhoz, és az évközi programokhoz, melyet a Kerecsendi Római Katolikus Egyházközség és az önkéntesekből álló „Világítani fogok” csoport szervez. Az idei tábor neve „Az indián kaland”.

A „Világítani fogok” egy évek alatt szerveződött, főként fiatalokból álló önkéntes csapat. Bár az ország különböző helyein lakunk, van egy közös pont és egy közös cél, s ez a heves megyei Kerecsendhez köt bennünket. 
Táborokat, közösségi programokat szervezünk ma már főleg a falu hátrányos helyzetű gyermekei, illetve egyre inkább családjaik számára is.

Az időszámítás nálunk tábortól táborig tart, ez az a program, amit a gyerekek a leginkább várnak minden évben, mivel legtöbbjüknek nincs lehetősége nyaralni.

Az összegyűjtött támogatást a gyerekek és önkéntesek heti étkezésére, a programok anyagköltségére, fizetős programokra, valamint meghívott vendégeink utazási költségére fordítjuk. Nagyjából  80 lurkó várja idén is a tábort. Eddig már van néhány ígéretünk az anyagi háttérrel kapcsolatban, az egyházmegye és magán adakozók is támogatják a tábort. Azonban a biztos kezdéshez szükségünk van a Te segítségedre is!

Szeretnénk a tábor végén nem egy évre búcsúzni a gyerekektől, a reményünk tehát az, hogy a következő éves programokhoz is sikerül egy kis anyagi tőkét gyűjtenünk!

Mivel saját bankszámlaszámmal még nem rendelkezünk, az Opál Tehetséggondozó Alapítvány támogatásával, az ő bankszámlájukra gyűjtünk. Nagyon köszönjük nekik a lehetőséget! 

A célzott összeg 500 ezer forint. Ehhez kérjük a támogatásodat!

A tábor július második hetében lesz, így szorít minket az idő. Köszönjük, hogy támogatsz minket! Csoportunk tevékenységéről további információkat facebook oldalunk találhatsz.

 

  

  

Adományozók listája

2017-06-22 Márti 5 000Ft
2017-06-24 anonym 10 000Ft Köszönöm, hogy vagytok és felkaroljátok őket! Isten áldjon benneteket és minden apró tetteteket!
2017-06-25 anonym 10 000Ft Hajrá, Juji! :)
2017-06-25 T 6 000Ft
2017-06-25 Bölöni Gergely 10 000Ft Nagy gratula és sok sikert kívánok!
2017-06-25 Anonim 5 000Ft Hajra!
2017-06-25 anonym 5 000Ft Legyen még sok más ilyen!
2017-06-25 győri blanka 1 000Ft
2017-06-26 Ilka 5 000Ft Hajrá Judó!
2017-06-26 anonym 5 000Ft
2017-06-26 anonym 8 000Ft :)

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.