Tóth Flóra

Legyen a beteg gyerekeknek szebb gyerekkora! Segíts a Tábitha Háznak!

" Új Nap - Új Remények!" 2019
2019.10.05.

Amikor először jártam a Tábitha Házban, azt gondoltam, szülőként bele sem szeretnék gondolni, hogy vannak gyerekek, akiknek nem adatik meg az egészséges, teljes, hosszú élet, a felnőttkor lehetősége. Aztán körülnéztem, és rájöttem, hogy azok a gyerekek, akik eljutnak a Házba, megkapnak mindent, ami csak egy ilyen iszonyú nehéz helyzetben adható, akár mentesítő, akár életvégi ellátásban részesülnek. Az első ottjártam óta azzal segítek, amivel tudok, a munkámmal, és most ezzel az adománygyűjtő kampánnyal. Segíts te is!
Ha elolvasnád, hogy miket írtam a Házról, itt tudod: https://wmn.hu/ugy/50512-nem-sirni-kell-segiteni--ilyen-egy-gyermekhospice-haz-belulrol és https://wmn.hu/ugy/51038-hiszem-hogy-tenyleg-az-kap-ilyet-aki-elbirja--gyaszfeldolgozas-szines-lufikkal
Ha videókat néznél, amik egy részén én is dolgoztam, itt teheted meg: https://www.youtube.com/channel/UCtXiZlx3UVHl4NEJUx5onsw
Köszönöm, ha segítesz!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

A sírás most nem segít! Tegyünk együtt az ország legnagyobb gyermekhospice házáért!

Tábitha Gyermekhospice Ház Törökbálint

Napjaink legnagyobb gyermekhospice háza évente több mint 70 családnak nyújt segítséget. Olyan családoknak, akik gyermekeinek élettel nem összeegyeztethető betegségük van és nincs remény a gyógyulásukra. Az ingyenesen biztosított szolgáltatások közül a két legfontosabb az életvégi támogatás illetve a mentesítő szolgáltatás. Az előbbi az egész családnak nyújt segítséget a gyermekük életének utolsó heteiben és a távozás utáni időszakban. Az utóbbi, rövid időszakokra mentesíti azokat a szülőket, kiknek gyermeke 24 órás otthoni ápolást igényel.

A programban való részvételünk lehetőséget biztosít arra, hogy önkéntesként az eddig nyújtott széles rétű segítségen kívül jelentősebb anyagi támogatást is biztosíthassunk egy olyan helynek, ahol valóban szükség van minden segítségre.

Az adománygyűjtés célja, hogy 4 elavult ápolási ágyat – 2 rácsos babaágyat és 2 gyermek ápolási ágyat le tudjunk cserélni praktikus, korszerű eszközökre. A speciális ágyak egyenként átlagosan 1 000 000 Ft értékűek.

A sírás most nem segít! Tegyünk együtt a Tábitha Gyermekhospice Házért!

Adományozók listája

2019-09-10 Nagy Adrienn az összeg nem publikus
2019-09-10 Molnár Karesz az összeg nem publikus
2019-09-10 Adrienn az összeg nem publikus
2019-09-10 RK az összeg nem publikus
2019-09-10 jakab vera 5 000Ft
2019-09-12 anonym 49 000Ft

Kapcsolódó esemény - " Új Nap - Új Remények!" 2019

2019-10-05

Az „Új Nap - Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az esemény koncepciója, szellemisége két gondolat köré épül: az éjszakát követő hajnal, napfelkelte, amely a jövőbe vetett reményt, optimizmust jelképezi, valamint a közös séta, amely az egyének és szervezetek közötti együttműködést mintázza. Mindez minden politikai felhang nélkül, kizárólag a civil szervezetek tevékenységére és az adománygyűjtésre koncentrálva.

A hajnali séta tervezett dátuma 2019. október 5. (szombat). Helysznei: Budapest, Székesfehérvár, Eger, Debrecen Veszprém és Pécs.
A budapesti séta tervezett útvonala a Széll Kálmán tértől a Gellért hegy tetejéig lesz (kb 3,5 km, akadálymentes útvonal).  A tervezett indulási időpont 5.00 h, a napfelkelte időponjta 6.48 h, a program napfelkelte után egy közös reggelivel zárul.

"Az éjszaka és a nehézségek még soha nem győzték le a napfelkeltét és a reményt."
(Bernard Williams)​