Paulina Nyebolszin

Legyen Székesfehérváron is EMMA Műhely, egy hely, ahol az anyákat megértik.

" Új Nap - Új Remények!" 2019
2019.10.05.

Nyebolszin Paulina vagyok, 4 kislány anyukája, dúla.
Gyermek korom óta tudtam, hogy elsődlegesen anyuka szeretnék lenni.

Az első lányom születése világított rá arra, hogy valóban milyen csodálatos dolog életet adni, különösen ha a szülő nőt szerető, segítő, biztonságot adó környezet veszi körül.

Közben azt tapasztaltam magam körül, hogy sok nő a szülés után valamiért mégis traumatizálva érzi magát vagy észre se veszi, de mégis kiderül, hogy nem tiszteletteljes bánásmódban részesült.

Azt éreztem, hogy nagyon szeretném támogatni a nőket az anyává válásuk útján, hogy pozitív szülésélménnyel, megerősödve indulhassanak el a szülői lét útján. Így lettem dúla.

Ezért is tartom kiemelkedően fontosnak, hogy az EMMA Egyesület felhívja a figyelmet arra, hogy a családdá válás érzékeny időszakában a nők és családjaik valódi támogatást, törődést és biztonságot érdemelnek,​ a szülés pedig "lehetőség az egyén és a társadalom fejlődésére".

Nagyon örülök, hogy követként támogathatom az Egyesület munkásságát vidéken is.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Találkozzunk EMMÁnál! EMMA Műhelyek az anyák közösségéért

Az EMMA Egyesületben 2010 óta dolgozunk azért, hogy a szülés, születés során mindenki emberséges bánásmódban részesüljön, hogy a gyermekvállalás időszaka minél örömtelibb és sérülésmentes legyen. A jelenlegi szülészeti ellátórendszer átláthatatlansága, a szokásjogon nyugvó ellátási rend úgy az anyáknál, mint a szakembereknél bizonytalansághoz és nehézségekhez vezet.

Az EMMA Műhelyt azért hoztuk létre, hogy azok a nők, akik nehéz vagy traumatikus élményeket éltek át a gyermekvállalásuk során, gyógyulni tudjanak. Műhelyeink olyan védett, ítélkezéstől mentes teret biztosítanak a nőknek, ahol szakértő moderálása mellett megoszthatják egymással élményeiket és érzéseiket. Az anyaság idején számtalan elvárásnak, kihívásnak kell megfelelniük, amikor életbevágó, hogy ne maradjanak magukra a kételyeikkel.

Egyesületünk célja ezzel a közösségi adománygyűjtéssel, hogy az eddig csak Budapesten elérhető EMMA Műhelyeket más városokba is elvigye, hogy Debrecenben, Székesfehérváron és Veszprémben is találkozhassanak egymással az anyák, és megtapasztalhassák a női közösség megtartó erejét, Ezáltal több nő kaphassa meg azt a figyelmet, biztonságos teret és szakértő odafordulást, amire szüksége van a szülés körüli időszakban.

Követeink támogatásával megvalósulhatnak közös céljaink. Adományoddal te is részese lehetsz ennek.

Támogasd az EMMA Műhelyt! Találkozzunk EMMÁNÁL!

 

Adományozók listája

2019-09-02 HJ 4 000Ft
2019-09-02 Emese 4 000Ft
2019-09-05 anonym 10 000Ft
2019-09-17 Bebe az összeg nem publikus Paulina! Nagyon örülök, hogy haladsz a megálmodott Utadon! További sok Sikert Neked! ????
2019-10-03 Szfvári Kangamamik 4 000Ft 4 édesanya gondolta úgy, hogy mozdul a jó ügyért
2019-10-03 Bea az összeg nem publikus
2019-10-06 Reni az összeg nem publikus Sok sikert!!
2019-10-07 anonym 60 000Ft

Kapcsolódó esemény - " Új Nap - Új Remények!" 2019

2019-10-05

Az „Új Nap - Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az esemény koncepciója, szellemisége két gondolat köré épül: az éjszakát követő hajnal, napfelkelte, amely a jövőbe vetett reményt, optimizmust jelképezi, valamint a közös séta, amely az egyének és szervezetek közötti együttműködést mintázza. Mindez minden politikai felhang nélkül, kizárólag a civil szervezetek tevékenységére és az adománygyűjtésre koncentrálva.

A hajnali séta tervezett dátuma 2019. október 5. (szombat). Helysznei: Budapest, Székesfehérvár, Eger, Debrecen Veszprém és Pécs.
A budapesti séta tervezett útvonala a Széll Kálmán tértől a Gellért hegy tetejéig lesz (kb 3,5 km, akadálymentes útvonal).  A tervezett indulási időpont 5.00 h, a napfelkelte időponjta 6.48 h, a program napfelkelte után egy közös reggelivel zárul.

"Az éjszaka és a nehézségek még soha nem győzték le a napfelkeltét és a reményt."
(Bernard Williams)​