Petri Márta

TÁMOGASS!

Mach mit!

Egyéni események
folyamatos

A memmingeni iskolában mindig irigyeltem az akváriumot a folyosón, a miniállatkertet a biológiaterem mellett, a mászófalat a szabadidőteremben. Most nálunk is lehetőség nyílik arra,hogy fiatalos közösségi teret hozzunk létre.
Ehhez kérem a segítségeteket!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Közösségi- és tornaszoba kialakítása.

    Helyet a közösségeknek!

Iskolánkat – a Budapest I. Kerületi Petőfi Sándor Gimnáziumot - 1892-ben a XIX. század végi fejlődés hívta életre. Az első, ideiglenes terekben eltöltött évek után 1900-ban, a mai helyén épült meg az iskola a világörökség részét képező Budai Vár lábánál, az Attila úton. A régi, patinás épület kevés lehetőséget ad arra, hogy a mai diákok számára vonzó, közösségi tereket alakítsunk ki benne. Szeretnénk, ha a XXI. század elejének fiataljai is örömmel töltenének minél több időt iskolánk falai közöt   

 Megérkezett a várva várt lehetőség!!!

A régebben gondnoki lakásként használt helyiségeket átalakíthatjuk! Ehhez szeretnénk segítséget kérni, ezért kezdünk bele ebbe az akcióba.

A helyiség átalakításával szeretnénk egy tornaszobát is létesíteni, hogy a testnevelés órán folyosóra szoruló csoportok ne balesetveszélyes, rideg körülmények között töltsék a testmozgásra szánt időt.  Egy kulturális és közösségi tér kialakítása a célunk, amely akár drámapedagógiai foglalkozások, osztálytermi színházi előadások befogadására is alkalmas lenne, de kötetlenebb eseményekhez alakulhatna itt ki tér például rendhagyó s tanórákhoz, diákönkormányzati programokhoz. Terveink szerint akár szülői és diákközösségek szabadidős programjainak lebonyolítására is alkalmas lehetne az a fiatalos, üde modern kialakítású terület, amelynek létrehozásához minden régi és jelenlegi petőfis hozzájárulhat. Nagy lelkesedéssel látunk neki az átalakításnak, de a siker nem csak rajtunk múlik.

 Tegyünk most Együtt a Petőfiért!
4,5 millió forint adományból kialakításra kerül egy kb. 80+20nm-es több célúan felszerelt közösségi tér.

Jelenleg 12 követünk gyűjti az adományokat, s reméljük, hogy nem csupán az összegyűjtött összeg, de a követek száma is rohamosan nőni fog.

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-01-01

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.