McGyógyit LAK

TÁMOGASS!

McGyógyít LAK

McDonald's BringaMánia Tour de Balaton 2020
2020.05.23.

Mc: mert mekisek vagyunk
Gyógyít: mert a Ronald Ház beteg gyerekeknek és családjuknak nyújt nagy segítséget
LAK: mert a Ronald Ház térítésmentes lakhatást biztosít annak érdekében, hogy a beteg gyermekek a hosszú kezelés alatt se maradjanak ki a családi hétköznapokból.

Apa és lánya duó úgy döntöttünk, hogy a 2020-as McDonalds BringaMánia Tour de Balatonon egy nemes ügyet szeretnénk szolgálni.

Sajnos mi is sok időt töltöttünk a kórházban, számos műtét van a hátunk mögött, de egy alkalalom kifejezetten emlékezetes maradt számunkra, sajnos nem pozitív értelemben. A kórteremben, a szomszédos rácsos kiságyban kb 1-1,5 éves kisbaba feküdt. Egyedül, hozzátartozó nélkül volt, keservesen sírt és rossz volt látni, hogy a családjából senki nem volt mellette, senki nem tudott vele foglalkozni, hogy kicsit megkönnyítsék számára a kórházban töltött időt.

Többek között ezért is vállaltuk, hogy a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány követei leszünk. Támogassuk együtt a beteg gyermekek gyógyulását, adományoddal Te is hozzájárulhatsz a cél elérésében.


FONTOS: SOK KICSI SOK KISGYERMEKNEK SEGÍTHET!
Ne feledd: támogatásoddal a beteg gyermekek arcára visszavarázsolod a vidámságukat! :)
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Bringázz vagy fuss a Ronald Házakért!

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány az általa Budapesten és Miskolcon fenntartott apartman házaiban olyan családok számára biztosít térítésmentes lakhatást, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. A Ronald Házak több mint 25 éves fennállása óta közel 12 000 családnak váltak hosszabb-rövidebb időre szerető otthonukká.

Szolgáltatásunkat és Házainkat folyamatosan fejlesztjük. Az idei évben felajánlott adományokból a miskolci Ronald Ház kertjének felújítását szeretnénk megvalósítani. Ki kell cserélnünk a burkolatot, fel kell újítanunk a játszóteret és meg kell erősítenünk a kerítést.

Célunk, hogy a Követek és támogatóik segítségével előteremtsük a szükséges 5.000.000 Ft-ot.

Adományozók listája

2020-03-12 anonym 10 000Ft

Kapcsolódó esemény - McDonald's BringaMánia Tour de Balaton 2020

2020-05-23

Öt táv, kétkeréken, minden korosztálynak!

A McDonald's BringaMánia Tour de Balaton öt távon vár, így biztosan megtalálod a számodra megfelelő túrát.

A Tour de Balaton egy kellemes bringatúra, nem verseny! 

Egy bringás túra, túra tempóban, a Balaton körüli bringaúton, ahol el lehet indulni csapatban, de lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik önállóan szeretnék teljesíteni a távot, szabadon választott 15-30 km/h-s tempóban. A közös túra hatalmas élmény, de nem mindenki szereti, mi mindent megteszünk azért, hogy mindenki jól érezze magát, az is aki imád csapatban haladni, és az is, aki nagyobb lendülettel falná a kilométereket.