Böki

Mit veszünk ki abból a bizonyos bonbonból ?

McDonald's BringaMánia Tour de Balaton 2017
2017.05.27

2 fő szempont alapján döntöttem úgy, hogy a Ronald Mcdonald Gyermek Alapítvány követe leszek.
Először is, mert a bringázás már-már szenvedélybetegség nálam, de a Tour de Balaton-on sőt más hivatalos össznépi tekerésen sem vettem még részt . Leszámítva persze az IbikeBP-t, ott találkozunk! Idén a 86 km-es szakaszt teljesítem "csak" több okból ... de jövőre véged Balaton !
Másodszor pedig, és azt hiszem ez a mérvadóbb, szeretek/szeretnék segíteni ... gyógypedagógusnak készülök, talán a véremben van ez a "vágy", ami mindig is ott volt, de eddig érdemben, aktívan még nem tettem érte annyit, amennyi szükségszerű lett volna, hogy csillapítsam. Azt hiszem itt az ideje, és hát kicsiben kell kezdeni :) Ha bárki úgy érzi, hasonló cipőben járunk, és szeretne segíteni, adományozzon pár száz forintot. A cél, hogy minél többen átélhessék, az adakozás örömét. Sok kicsi sokra megy :D ! Köszönöm !
----------------
Elértük az adománycélt, de az igazi cél az lenne, ha sok kicsiből tudnánk ezt felhalmozni egy kis összefogással ! Az adakozás lehetősége továbbra is fennáll. Segítsünk összegyűjteni annyit amennyi szükséges a miskolci Ronald házak fejlesztéséhez !
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Bringázz a Ronald Házakért!

A Ronald Házakat létrehozó kezdeményezés több évtizeddel ezelőtt Amerikából indult útjára és azóta minden évben több millió beteg gyermeknek és családtagjaiknak nyújt segítséget világszerte.  A világ számos pontján megtalálható Ronald Házak olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. Alapítványunk 1994 óta segít magyar családokon, 1999 óta Budapesten, 2004 óta pedig már Miskolcon is működtet Ronald Házakat. Fennállásunk óta közel 9000 családnak nyújtottunk otthont, távol az otthontól.

Tavaly a 15 követünk által összegyűjtött több mint 3 000 000 Ft a budapesti Ronald Ház felújításához nyújtott óriási segítséget.

Az idei évben felajánlott adományokból a miskolci Ronald McDonald Ház 12 apartmanjának korszerűsítését, komfortosabbá tételét szeretnénk megvalósítani, ezzel is megkönnyítve és kényelmesebbé téve a házban lakó gyermekek és családjaik mindennapjait.

Célunk, hogy a Követek és támogatóik segítségével előteremtsük a szükséges 3.000.000 Ft-ot.

Adományozók listája

2017-03-31 Benke Éva 2 000Ft Hajrà 😉
2017-04-05 Szerintem Lényegtelen 50 000Ft Nézzük másból ez mit hoz ki?