DPDHungária Kft.

Mosolyt szállítunk

32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2017.04.08.-2017.04.09

A DPD Hungária Kft. elkötelezett a személyes kapcsolatok mellett, célunk, hogy a küldemények kézbesítése mellett mosolyt is szállítsunk a hétköznapokba. A DPD Hungária Kft. évek óta együttműködésben áll a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel, azonban most munkavállalóink is szeretnék az Élelmiszerbank jóügyét támogatni.

A DPD Futószolgálat tagjai a hétvégén rajthoz állnak, hogy a társadalmi felelősségvállalást és az Élelmiszerbak tevékenységét népszerűsítsék.

Vegyél részt te is a társadalmi felelősségvállalásban, és támogasd az Élelmiszerbankot!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss az Élelmiszerbankért!

 

A megtermelt élelmiszer 1/3-át megsemmisítik.

Mindeközben százezrek éheznek.


Segíts, hogy az élelmiszer a nélkülözőkhöz kerülhessen!
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2005 óta működő nonprofit szervezet. Célunk, hogy összegyűjtsük a felhalmozódó élelmiszerfeleslegeket és ingyenes élelmiszeradományként eljuttassuk azokat 340 000 magyarországi rászorulóhoz, ezzel elősegítve a szegénység és az alultápláltság csökkenését.
Miközben évente 1,8 millió tonna élelmiszerfelesleg halmozódik fel Magyarországon, az éhezők száma egyre nő! Ha a felhalmozódott felesleg mind a rászorulók asztalára kerülhetne, az éhezés felszámolható lenne.
Idei kampánycélunk kezdetben 10 000 db élelmiszercsomag szétosztási költségének összegyűjtése volt. Azonban követeink fantasztikus munkájának köszönhetően már a kampány első heteiben összegyűlt, így emeljük a tétet! Gyűjtsünk össze közösen 20 000 csomag szétosztására valót! Hogyan lehetséges ez?
 

Mivel ingyen kapjuk és ingyen is adjuk át az élelmiszereket, „csak” arra kell költenünk, hogy a csomagok célba érjenek. Így 1000 Ft összegű adományból 30 000 Ft értékű élelmiszert, 18 db élelmiszercsomagot tudunk eljuttatni a rászorulókhoz. Így 1 200 000 Ft-ból 37 500 000 Ft értékű élelmiszer juthat el oda, ahova a legnagyobb szükség van rá!

Most Te is tudsz segíteni! Minden adomány számít! 

 

         

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2017-04-08

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 
 

Fedezd fel fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavaly több, mint 30 000 futó nevezett a kétnapos esemény változatos távjaira. Közöttük sok-sok jótékony futó, akik összesen 15,8 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

Futható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük és szeressük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk az 56-osok terén!