Bognár Vivi

Most egy jó ügybe futottál bele! - 30 km a közös utakért :)

32. SPAR Budapest Maraton® - Fesztivál V4 Futóhétvége
2017.10.14.-15.

Helló, ez itt a KékVonal (Futócsapata)!
Én Vivi vagyok, és örülök, hogy ebbe a profilba botlottál!

Vajon hova fordulhat biztonsággal egy gyerek a mai világban, ha kérdései, gondjai támadnak? Kivel oszthatja meg őszintén egy fiatal, ami neki fontos, ami neki nehéz? Miről lenne vajon kedve beszélgetni a kamaszoknak vagy éppen a kisebbeknek?

A Kék Vonalban "hangoskodva" rengeteg bizalmat és egyre több választ kapunk nap, mint nap a fenti kérdésekre. Az itt alakuló beszélgetések során sokszor olyan utakra tévedünk közösen a hívókkal, amik támogatást, új lehetőségeket, kiutat jelenthetnek számukra.
Ezek a hívások pedig nekem is legalább annyi erőt és lelkesedést tudnak adni a mindennapokban, mint a futás maga is.
Most pedig mindezek kombinációjában egy határaimat feszegető 30 km-t szeretnék futni a Kék Vonalba befutó hívásokért, a közös utak megtalálásáért! :)

Már csak a Ti segítségetekre van szükség ahhoz, hogy minél több gyereknek és fiatalnak, vagy akár szülőnek adott legyen a lehetőség, hogy azzal találkozhasson folyamatosan a vonalban, amire éppen a legnagyobb szüksége van!

Nekem vannak ugyan határaim, amiket most le akarok győzni ezzel a távval, de nektek a támogatás terén nincsenek! Túl kicsi vagy túl nagy adomány nem létezik!
A “Támogass“ gomb nyomkodásával legyél Te is a segítőnk és rajzoljuk tovább együtt azt a Kék Vonalat, ami igyekszik a gyerekeknek kiutat mutatni bármilyen nehéz helyzetből! :)
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

RAJTVONALON A KÉK VONAL - Mi a bajban lévő gyerekekért futunk!

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány 1993 óta biztosít a bajba jutott gyermekek és fiatal felnőttek, illetve családjuk számára gyorsan elérhető, magas szakmai színvonalú segítséget. Az alapítvány meghatározó szolgáltatása 0-24 órában hívható, minden hálózatból ingyenesen elérhető Lelki-segély vonal. A segélyvonal működéséhez 50 képzett önkéntes járul hozzá.

  • 2012 – 2016 között segélyvonalunk 261 746 hívást, 2017 első felében 23 378 hívást fogadott, azaz naponta több mint 100 gyermekkel és fiatal felnőttel konzultálunk.
  • 2016-ban 1018 konzultációs hívás során derült ki pszichés betegség, ebből 108 alkalommal fordultak hozzánk fiatalok öngyilkossági gondolatokkal, késztetésekkel.
  • A hívókhoz gyakran ügyelőink hívnak mentőt vagy keresnek pszichoterápiás lehetőséget.
  • 2012 – 2016 között 369 esetben, 2017 első félévében pedig már 51 esetben szerveztünk konkrét segítséget olyan veszélyeztetett gyerekeknek, ahol családon belüli erőszakról, bántalmazásról számol be a hívó.

Hisszük és valljuk, hogy a gyerekek biztonsága mindannyiunk felelőssége! Most Te is segíthetsz! Csatlakozz a Kék Vonal Adománygyűjtő Futóköveteihez vagy kattints, a Támogass gombra!

A futóink segítségével gyűjtött adományokat a Lelki-segély vonal további működtetésére, így a gyerekek megsegítésére fordítjuk!

 

 

Adományozók listája

2017-09-24 Matk Attila 1 430Ft Hajrá és kitartást!! :)
2017-10-10 Ivett 2 000Ft Hajrá Csajos, csak keményen! Büszke vagyok Rád! :*
2017-10-10 anonim 2 570Ft Hajrá! :)