Teslér Judit

TÁMOGASS!

Most te is segíthetsz Magyarország egyetlen gyermekhospice házának!

" Új Nap - Új Remények!" 2019
2019.10.05.

2 kislány büszke anyukája vagyok. Okosak, kedvesek, szépek és nem utolsósorban EGÉSZSÉGESEK. Vannak gyerekek, akikre legalább ennyire büszkék a szüleik és nem csak a fentiek miatt… hanem azért, mert emberfeletti küzdelmet folytatnak olyan betegségekkel, melyek ellen nem nyerhetik meg a harcot.
Törökbálinti lakosként sokáig gondolkodtam, hogy miképpen segíthetnék a Tábitha Gyermekhospice Háznak. Rettenetesen tartottam attól, hogy miként fogok megbírkózni érzelmileg, ha ellátogatok a házba. Első lépésként szakmailag segítettem a csapatot, a működést és közvetetten a gyerekeket. Napról napra, hónapról hónapra ismerkedtem meg a házban folyó munkával, a dolgozókkal, önkéntesekkel és nem utolsósorban a gyermekekkel.
Ma már a munkám, amire nagyon büszke vagyok.

Az egészségünk kincs, ami nem mindenkinek adatott meg.A Tábitha Ház küldetése, hogy a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek hátralevő, szűkre mért ideje és a haldoklás, méltó és szeretetteljes környezetben történjék. A gyermekhospice ház szolgáltatásai ingyenesek minden érintett számára, ezért a működésének és fejlődésének meghatározó része adományokból kerül finanszírozásra.

Segíteni sokféleképpen lehet.
A legegyszerűbb módja a pénzbeli adomány, amely lehetőséget teremt a háznak eszközbeszerzésre, megújulásra, szolgáltatás fejlesztésre.
Ezen kampány során a célunk 4 speciális ágy cseréje, amelyek összértéke 4 000 000 Ft.
Segíts te is, hogy segíthessünk.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

A sírás most nem segít! Tegyünk együtt az ország legnagyobb gyermekhospice házáért!

Tábitha Gyermekhospice Ház Törökbálint

Napjaink legnagyobb gyermekhospice háza évente több mint 70 családnak nyújt segítséget. Olyan családoknak, akik gyermekeinek élettel nem összeegyeztethető betegségük van és nincs remény a gyógyulásukra. Az ingyenesen biztosított szolgáltatások közül a két legfontosabb az életvégi támogatás illetve a mentesítő szolgáltatás. Az előbbi az egész családnak nyújt segítséget a gyermekük életének utolsó heteiben és a távozás utáni időszakban. Az utóbbi, rövid időszakokra mentesíti azokat a szülőket, kiknek gyermeke 24 órás otthoni ápolást igényel.

A programban való részvételünk lehetőséget biztosít arra, hogy önkéntesként az eddig nyújtott széles rétű segítségen kívül jelentősebb anyagi támogatást is biztosíthassunk egy olyan helynek, ahol valóban szükség van minden segítségre.

Az adománygyűjtés célja, hogy 4 elavult ápolási ágyat – 2 rácsos babaágyat és 2 gyermek ápolási ágyat le tudjunk cserélni praktikus, korszerű eszközökre. A speciális ágyak egyenként átlagosan 1 000 000 Ft értékűek.

A sírás most nem segít! Tegyünk együtt a Tábitha Gyermekhospice Házért!

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - " Új Nap - Új Remények!" 2019

2019-10-05

Az „Új Nap - Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az esemény koncepciója, szellemisége két gondolat köré épül: az éjszakát követő hajnal, napfelkelte, amely a jövőbe vetett reményt, optimizmust jelképezi, valamint a közös séta, amely az egyének és szervezetek közötti együttműködést mintázza. Mindez minden politikai felhang nélkül, kizárólag a civil szervezetek tevékenységére és az adománygyűjtésre koncentrálva.

A hajnali séta tervezett dátuma 2019. október 5. (szombat), időpontja, tervezett útvonala a Széll Kálmán tértől a Gellért hegy tetejéig lesz (kb 3,5 km, akadálymentes útvonal).  A tervezett indulási időpont 5.00 h, a napfelkelte időponjta 6.48 h, a program napfelkelte után egy közös reggelivel zárul.

"Az éjszaka és a nehézségek még soha nem győzték le a napfelkeltét és a reményt."
(Bernard Williams)​