Dr. Juhász Rozalinda

TÁMOGASS!

Mozgás az élet!

Egyéni események
folyamatos

Sziasztok!

Miskolci lévén gyerekkorom óta kötődök a Bükkhöz és diósgyőriként a Csanyikhoz is. Mindenféle sportot kipróbáltam és űzök ami a természetben lehetséges, Síelek, tekerek, hegyet mászok évek óta futok főleg terepen.
Debrecenben végeztem, ahol már vagy 10 éve lehetett a Nagyerdő szélén kültéri kondiparkban eddzeni, főleg egy jó kis futás után.Nagyon örülök, hogy erre most már hazai pályán is lenne lehetőség.
Sajnos lassan 2 éve egy sérülés miatt nagyon keveset tudtam mozogni, amely mostanra gyógyúlt meg. Nagyon hiányzott a mozgás, ami maga az élet. Így a felajánlásom az lenne,hogy ismét belevetem magam a futásba és lefutok 200 kilométert a kampány ideje alatt.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Kültéri Kondiparkot Miskolcon a Csanyikba

Egy kültéri kondiparkot szeretnénk megvalósítani Miskolcon a Csanyikban. A kültéri kondiparkot a megépülés után, közösségi használatra adjuk át  és mindenki számára elérhetővé fogjuk tenni.

Amennyiben szeretnél  a természet közelségében korszerű, biztonságos eszközökön erősíteni, és mindezt INGYENESEN, akkor a Te adományodnak is itt a helye.

Adományozók listája

2018-11-07 Pico 20 000Ft Be Strong! :)
2018-11-11 Döme 1 000Ft Hajrá kondi park...és Rozi!
2018-12-18 Fuss Érte! Versenyzők 32 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.