ASTUclothing

Művészettel egy jobb jovőért

JÖN őszi faültetés
2019.10.01-2019.11.30.

Mindig is szerettem volna jó ügyeket segíteni, és a munkám valahogy ezen célok szolgálatába állítani.

Rengeteget utazok és látom, mennyit tehetnénk életminőségünk javításáért, legyen az a közvetlen környezetünk, vagy a tágabb nagyvilág.

Néhány festőművész és grafikus barátomat meggyőzve úgy szeretnék már működő szervezeteknek pénzt gyűjteni, hogy az adományozók között a kampány végén kisorsolok egy általam tervezett, és a művészek által megfestett, abszolút egyedi hátizsákot.

Ezzel nem csak a jó ügyre szeretném felhívni a figyelmet, hanem a művészet erejére is, illetve arra, hogy összefogással sokminden elérhető és megvalosítható.

Legelső felajánlásom megalkotója a Barcelonában élő japán festőművész, Koichi Sugihara. Alkotása abból a festménysorozatábol merítkezik, aminek az EVERGREEN nevet adta.

Sorsolás október 31-én as ASTU Facebook oldalán:

www.facebook.com/astuclothing


ENGLISH
I always had the intention to do something in order to help a good case, and to integrate my work in this process.

I love traveling and have been globetrotting in the past few years all around the world. I see how much help is needed and how much we can do together.

In this new initiative of mine I would like to help using my work and connections. I created a unique backpack that was painted by an artist I know. I will draw the backpack among those who donate during the campaign.

This way I would like to highlight the hard work these NGOs doing and also to draw the attention to the power of art and to that together we can do more.

My first offering was painted by the Barcelona based Japanese artist, Koichi Sugihara. He got inspiration from his series of paintings named EVERGREEN.

The draw is going to happen on the 31 October and I will announce the winner through my Facebook page:

www.facebook.com/astuclothing
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Faültetés a tiszta levegő és a zöld környezet záloga

Faültetési Nagyköveti programot hirdet a JÖN Alapítvány a tiszta levegő és a zöld környezet megteremtéséhez. Gondolva a következő generációra is, hogy egy szebb és tisztább környezetet teremthessünk számukra. Célunk a lakosság bevonásával minél több fa ültetése közterületeken és erdőkben az illetékes szervek bevonásával.

A klímaváltozás korában a világunkban tomboló erdőtüzek, fakivágások korábban egyre nagyobb igény van a jó ügyekre, ilyen számunkra a faültetés népszerűsítése. Környezetvédelmi szervezetünk Ne égess, komposztálj őszi szemléletformáló kampányának részeként meghirdetjük, a JÖN Faültetési Nagyköveti programot, aminek sikeressége esetén a résztvevő (j)önkéntesek sikeres adománygyűjtései után faültetési eseményeket szervezünk októberben és novemberben.

Az eseményeket az illetékes szervekkel egyeztetve a lehető legoptimálisabban, leginkább költséghatékony módon szervezzük meg, hogy minden adomány jó helyre kerüljön és jövő év tavaszára Magyarország zöldebbé váljon.

Csak annyit kérünk, hogy a jelentkező Faültetési Nagykövetek, minél több támogatást gyűjtsenek össze, mivel a szakszerű faültetések komoly összegeket emészthetnek fel.

A programról bővebben a honlapunkon:
https://jonalapitvany.hu/faultetes-tiszta-levego-zold-kornyezet/
 

Adományozók listája

2019-10-08 Kori78 3 000Ft
2019-10-11 Krisz 1 000Ft Éljenek a műalkoTáskák! :)
2019-10-12 Fittlikehajni az összeg nem publikus Be awesome everyday !
2019-10-12 spanni az összeg nem publikus ????????

Kapcsolódó esemény - JÖN őszi faültetés

2019-09-01

Csatlakozz a JÖN közösségi faültetéseihez!

A környezetvédelmi szervezetünk felismerve, hogy a lakosság körében egyre nagyobb az igény a faültetési lehetőségekre így idén kiemelt figyelmet szentelünk számára az őszi szemléletformáló kampánya elemeként.

Légy a JÖN faültetési nagykövete
– Mi megszervezzük a faültetési akciódat
– A kiültetett fára felkerül a neved
– Biztosítsuk a fa rendszeres gondozását

Hova tudsz a segítségünkkel ültetni?
– Helyszín lehet közterület vagy erdő
Mit kérünk Tőled?
– Neked csak annyi dolgod van, hogy jelentkezel a programunkba
– A jougyekert.hu honlapon regisztrálsz
– Barátaid, ismerőseid körében gyűjtést rendezel a jó ügyért